Подобрете ги фотографиите направени со Samsung Galaxy M20 и Galaxy M30 благодарение на камерата на Google

cámara Galaxy M20

418

Сите знаеме колку е добро Google Pixel камера, една од најдобрите апликации што можеме да ги најдеме за подобрување на фотографиите направени со нашиот мобилен телефон. Ако имате Samsung Galaxy M20 или а Samsung Galaxy M30 во ваша рака, сега можете да инсталирате Google камера на двата телефони.

Повеќето паметни телефони што можеме да ги најдеме денес се на пазарот нормално кога се занимаваат со едно одделение или друго. Но, благодарение на развивачите кои им овозможуваат на корисниците да инсталираат Google камера На нашиот мобилен телефон, делот за фотографија на секој мобилен телефон Андроид може да порасне непроменет. Списокот на мобилни телефони се зголеми во текот на изминатите неколку месеци и повеќето производители имаат телефони што се компатибилни со оваа вредна апликација во нивниот каталог.

Сега Samsung Galaxy M20 и Galaxy M30 Тие се приклучија на овој уред и ги добија и нивните соодветни верзии на камери на Гугл.

Google камера

Преземете ја АПК на Google за Galaxy Samsung M

Самсунг оваа година целосно го ажурираше својот каталог на смартфони со среден опсег. Во него наоѓаме 4 телефони во новата серија М, почнувајќи од најекономично ниво на влегување до моделот со среден опсег со најзначајни карактеристики. Пристигна Шпанија М20 и Галакси М30, што веќе може да се купи на Amazon за околу 200-250 евра.

Двата уреди имаат пристојни спецификации, земајќи ја предвид цената по која се ставаат на пазарот. Со двојни и трокреветни фотоапарати, соодветно, благодарение на АПК за камера на Google Можете да ги подобрите фотографиите направени со Samsung Galaxy M20 и Galaxy M30 Покрај тоа, оваа ажурирана верзија на GCAM го поддржува WearOS.

Оваа големина АПК на ГЦАМ Тоа е околу 88,47MB, така што не ви треба премногу слободен простор на вашиот мобилен телефон за да го инсталирате. Откако ќе ја преземете претходната датотека, треба само да ја инсталирате апликацијата како другите на вашиот уред. Ако се сомневате и сакате да знаете како да го направите процесот на инсталација на двата телефони, што не е премногу комплицирано, еве еден туторијал за преземање и инсталирање на GCam на уред со Android. Откако ќе заврши процесот, можете да ги промените поставките на фотоапаратот внатре Google камера додека не го пронајдете посакуваниот режим на сликање.