Подобрете ја вашата приказна за Instagram со оваа фантастична апликација

Tingkatkan Cerita Anda tentang Instagram dengan aplikasi yang fantastis ini

Со премиерата Приказна апликација Инстаграм споделување на содржината на смртната комуникација фотографија; овозможување нови начини за создавање содржина: посвежи, директни, поразновидни. Бројот на опции што ги имаат нашите приказни е многу голем, но секогаш може да се зајакне. На пример со апликацијата Mouve.

Апликацијата за која зборуваме овозможува да се прават приказни кои се далеку посложени и поживи; и обезбедува опции за додавање безброј прилагодувања. Тој нуди многу алатки за да верувате во Instagram Stories, од фотографии до видеа, исто така и текст Приказни. И тоа не вклучува премногу проблеми: штом ќе инсталирате Mouve на вашиот паметен телефон, на вашиот Инстаграм Ова ќе произведе неверојатен квалитет.

Mouve ви дозволува да креирате безброј оригинални приказни на Instagram

Како што рековме, тоа не е тоа Инстаграм инхибира длабока креативност Приказна затоа што нуди многу алатки, налепници и филтри за да се направат сите видови комуникација. Добро сега Mouve Таа оди подалеку затоа што нуди повеќе од 100 предефинирани обрасци за прилагодување на вашата приказна на еден софистициран начин. Ако одвоите малку време, можете да создадете автентични уметнички дела.

Моув има повеќе од сто шаблони на кои можете да додадете фотографии, текст, музика и разни ефекти за да создадете совршена приказна. Само изберете шаблон што ви се допаѓа најмногу, а потоа додадете слики во соодветни парчиња, изменете во големина или ориентација, додадете текст во боја со избирање на најсоодветен извор за композиција и комплетирајте ја Story во видео формат Можете лесно да споделите Instagram. Покрај WhatsApp, Фејсбук, Твитер или каде сакате.

Подобрете ја вашата приказна за Instagram со оваа фантастична апликација

Mouve е многу внимателна и комплетна апликација вреди да се обидете ако Нивните приказни во Instagram се ваша страст. Ова ви овозможува да го направите на многу различни начини додека вашата публикација ќе му дадете професионален стил, нешто што ќе ви помогне. Се разбира, како бесплатна апликација која е Mouve има недостатоци: Нанесете ја водни жигови на публикацијата. Не е премногу вознемирувачко, но секогаш можете да го избришете со претплата. Тоа исто така не е важно.

Можете да го преземете Mouve за Android бесплатно Ова е одличен додаток на Инстаграм. Може да го преземете и во Apk од UpToDown.

Подобрете ја вашата приказна за Instagram со оваа фантастична апликација 1

Mouve – креатор на анимирани видео-приказни за Instagram Верзија: Автор: Бара ИНСТАЛНИ ИНСТАЛНИ ИНСТАЛНИ АПК Големина: