Покривот со ладење вода за iPhone XS и XR може да се види во Јапонија

iPhone XS

Во Јапонија можете да видите многу чудни работи, а денес имаме јасен пример, а тоа беше вчерашниот корисник со а iPhone XS; XS Max; XR може да купи систем за ладење на вода за вашиот паметен телефон, и внимавајте, дека не станува збор за шега или измамен реклама како оној што денес се обидуваме да го продадеме на Интернет паметни телефони преку опсегот со „течни ладилници“ и во овој случај, ова е навистина реално.

iPhone XS

Водата на iPhone XS се лади

Систем ладен од кутија со две млазници каде едниот од нив става свежи течни и други жешки екстракти, а сето тоа е на чело резервоарот за вода каде е интегриран пумпа за вода одговорна за активирање на колото, иако да, бара целосна големина на USB порт За вашата храна. За разлика од традиционалните течности, немаме алуминиумски радијатор што ја отстранува топлината од течноста, не е фан да го забрзаме процесот, така што ако сакаме максимални перформанси, веќе можеме да ставиме вода или ладилник во фрижидер, така што барем ќе забележиме некое подобрување.

iPhone XS со вода

Ладилник за вода iPhone XS

Причината за постоењето на овој производ е непозната, затоа што дури се продава без да се знае дали температурата се подобрува “бидејќи деталите не се верификувани, иако навистина се ладни, не е познато„Овој систем за ладење на вода за iPhone за возврат излегува на продажба по локални цени 25 евра плус данок, сега единствениот проблем е да се најде вистинска алатка, ако е можно, се разбира.

течност за iPhone

Водата на iPhone XS се лади

преку: Ермитаж Акихабара