Последиците од 76 шлемови имаат ризик од мувла, запомнете во процесот

canvas bag fallout 76 power armor special edition

Според Бетесда, Fallout 76 T-51 шлемови биле повлечени поради ризик од мувла. Шлемот Power Armor Edition е во ред, но шлемот Т-51 продаден од GameStop е проблемот. Значи, ако купивте шлем Т-51 од GameStop, одете на страницата за повлекување за да го вратите производот веднаш.

Шлемот што се влева не е од нашето Fallout 76 Power Armor Edition, но е а различни линии од шлемови продадени исклучиво од GameStop. Не се засегнати кацигата на Fallout 76 Power Armour Edition. Потрошувачите треба да ја посетат страницата за повлекување производи за инструкции, ако тие купиле каска за GameStop

Се чини дека нема список за производи преку Интернет, па затоа е тешко да се каже кој производ е овој. Но, ќе знаете кој производ е овој, ако го купите од GameStop. Според страница за потсетување:

Ова повлекување вклучува шлем за напојување на оклопот Т-51б. Шлемови со една големина за сите се изработени од ABS пластика и имаат постелка за ткаенина мешавина од полиестер / памук со еластична. Имињата на производите “T-51b” и “Power Armour Helmet” се појавуваат на пакувањето на производот.

Мора да “престанете да ја користите кацигата за колекција веднаш и да го контактирате GameStop за целосна наплата и упатства за враќање.” GameStop ги контактира сите познати купувачи самите за да понудат поврат за поврат на производот.

Засега не се познати инциденти или повредени, но најдобро е да дејствувате брзо и да го вратите производот. Премногу лошо Bethesda е многу збунето со стока на Fallout 76. Физичките торби со платно се уште не се испраќаат целосно кај купувачите и евтините кожни јакни за Fallout 76 сè уште се свежи во нашите сеќавања. И сега, навистина е опасно за здравјето да има колекција на шлемови Fallout 76 T-51. Се чини дека Бетесда не може да пробие со Fallout 76.

Добрата работа е што барем тие нудат целосна наплата на клиентите.