Последниот од нас: Дел 2 ја добива трејлерот на трејлерот и ќе излезе во февруари

The Last of Us: Bagian 2 mendapat trailer menyeramkan dan akan keluar pada bulan Februari

Конечно дојде време за навивачите Последниот од нас Тие чекаат. По неколку месеци без вести за продолжението на играта Naughty Dog, Сони потврди во новиот трејлер Последниот од нас Дел II ќе биде објавен на 21 февруари 2020 година.

Снајпет од Последниот од нас: Дел 2 лансирана на „Неодамна на државата“, програма за рекламирање на Сони работи од 2018 година. Главниот момент на видеото е откривањето на видеото, кое покажува повеќе за историјата на играта, што ќе ја придружува Ели на нејзиното одмаздување. Испреплетени со моменти на игра и кратење, најголемо изненадување беше откритието дека Ели нема да оди сама, бидејќи elоел мораше да ја придружува младата девојка за време на кампањата, нешто од што многу фанови стравуваа дека нема да се случи.

Последниот од нас: Дел 2 потврдено е објавување за 21 февруари, со што се става играта само 11 дена пред објавувањето на една од најочекуваните игри од изминатите 15 години, римејк на Final Fantasy 7. Датумот протекол пред неколку дена, преку списокот на продавници во Швајцарија.

Сони може да има потешкотии да има две ексклузивни игри објавени толку блиску, оставајќи ја првата половина на 2020 година, а последната пред објавувањето на новиот PlayStation, полн со одлични игри.

О, гледам. Последниот од нас Дел II ќе биде објавен исклучиво за PlayStation 4 на 21 февруари 2020 година.

Последниот од нас: Дел 2 добива застрашувачки трејлер и ќе излезе во февруари преку Воксел