Последниот од нас Дел II Бесплатниот сет на нови концепти за уметност при печатење и бесплатните теми за динамична PS4 сега се достапни

Future Game Releases

Последниот дел од нас Дел II нема да биде објавен до мај, но за да се олесни чекањето, ќе има бесплатна динамична тема PS4. Оваа специфична тема ја има главниот лик Ели во две многу различни ситуации, што ќе претставува баланс помеѓу мирен и мирен живот и хаотичен начин на живот.

Темите може да се преземат со пишување код специфичен за вашата област на PS продавницата.

Ова е кодот:

  • Северна и Јужна Америка: 4FMP-BBNM-J5L3
  • Европа, Австралија, Нов Зеланд, Русија, Средниот исток, Африка, Индија: 9DEK-PKNG-N445

Оваа тема има две слики, од кои првата е слика на Ели како свири на гитара. Ова е многу слично на фигурата во играта Collector’s Edition и исто така Ели Едишн. Втората слика ни покажува како Ели се криеше зад дрво со мачета, додека непријателот беше поблизу до неа. Се гледа дека едниот непријател држи секира, додека другиот има факел.

Последниот дел од нас Дел II ќе биде лансиран на 29 мај. Willе има ново демо во PAX East што ќе започне на 27 февруари.