Посте италијанец дава 200 евра: Еве ја новата измама

Посте италијанец дава 200 евра: Еве ја новата измама

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Последниве денови во тек е нова измама што ќе ја има италијанската пошта како своја цел, фали поклони од 200 евра на клиентите. Очигледно, тоа не е точно и ние ви кажуваме како да дознаете за овие измами

Посте италијанец дава 200 евра: Еве ја новата измама

друг измама на штета на клиентите на Италијански пост што уште еднаш го искористи периодот на криза, влијае на корисници кои користат алатки на Посте. Повторно ве ажурираме на нов метод што сака да ги измами корисниците нудејќи и подавајќи производи или пари во замена за фантомски истражувања.

Да започнеме веднаш со тресок, Poste Italiane не дава 200 евра.

очигледно Poste Italiane нема никаква врска и името се користи нелегално од хакери кои сакаат да ја искористат измамната пошта каде што се фалат подари 200 € во готово. Тоа е убав и добар обид за фишинг, кој има за цел да добие податоци за корисниците со пополнување анкета за да заработи пари.

Е ‘ сите лажни, никој не ви дава ништо и затоа не го пополнувајте прашалникот затоа што Poste Italiane нема да ви даде 200 евра. Тоа е веб-страница што го носи името на Poste Italiane, но во никој случај не се однесува на оригиналната и не мора да завршите никакво истражување и пред сè НЕ Внесете ги ВАШИТЕ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ или лозинка за пристап до страницата Poste Italiane.

Во овој прашалник, поканети сте да одговорите на прашања, каде на крајот ќе бидат избрани 2000 корисници кои имаат можност да ја откупат наградата и само неколку места се сè уште слободни.

Кога ќе стигнат таму пораки, пораки или транспаренти од ваков вид, мора да мислите дека очигледно никој не ви дава ништо, затворете и отпакувајте сè, и никогаш не пополнувајте со е-пошта, имиња, адреси, детали за банка и пристап до веб-страници, затоа што тие сигурно ќе завршат во погрешни раце д ризикувате да изгубите пари и да не заработувате.

И дали сте добиле вакви е-пошта? Препорачувам да го ѓубрете.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!