Потреба за топлина на брзина – ова ќе се загрее

Потреба за топлина на брзина - ова ќе се загрее

тоа Gamescom 2019 година се случува сега, но ЕА не чека да даде голема најава. Американската компанија откри повеќе детали за неговиот иден хит: Потреба за брзина на топлина (NFS Heat).

Потреба за брзина: 100% адреналин

Електронски уметности ќе ги израдува фановите, прилагодувањето на возилото ќе биде многу важен елемент во игра. Секако дека трката ќе се одвива во урбаниот универзум. Потреба за брзина на топлина се случи во градот Палм, град со отворен свет, каде се собраа нелегални пилоти кои бараат слава за да ги направат своите имиња.

NFS топлина

NFS Heat: Трка, слава и пари

NFS Heat се одвива во две различни фази: тој ден, возачите учествуваа на официјалниот натпревар наречен Speedhunters Showdown. Победничките трки можат да заработат пари за да одговараат на вашиот автомобил.
Во текот на ноќта, сè се менува и сите ризици им е дозволено да ја зголемат својата „застапеност“ за време на тајната трка и да ја избегнуваат полицијата. Забележете дека овие полицајци во НФС се корумпирани и нема да се колебаат да ве грабнат кога ќе ве спречат.

Следното е трејлер на игри за чекање до 8 ноември или 5 ноември со EA пристап и потекло. Willе биде достапен на Xbox One, PlayStation 4 и PC.