Првата март златна игра сега е достапна за преземање

Првата март златна игра сега е достапна за преземање

Во оваа прилика не помина многу од кога беа објавени и тие веќе беа тука. Првиот златен натпревар во март 2020 година е достапен за преземање еден ден порано од најавениот. Овој пат имаме две одлични титули кои се многу вредни: Бетмен: Непријателот во рамките и Castlevania: Lords of Shadows 2.

Корисниците кои се претплаќаат на услугата Xbox Live Gold или Xbox Game Pass Ultimate, можат да преземаат четири нови наслови секој месец кога ќе пристигнат на редовниот бран: првиот може да се симне од денес, 29 февруари, додека за втората ќе треба да почекаме втора половина од следниот месец .

Игра со злато во март

  • Бетмен: Непријателот во рамките – Достапно од 29 февруари до 31 март. Играта Telltale се базира на еден од најиконителните суперхерои во историјата. Важно за сите loversубители на корпоративни видео игри или Темни витези.
  • Шанта еден и пол херои – Достапно од 16 март до 15 април. Кога еден мистериозен бран на зло ја потресе Секин Ланд, сето тоа зависеше од генијалниот женски херој за да го спаси денот. Еден од најдобрите наслови на платформа што може да се игра денес.
  • Castlevania: Lords of Shadows 2 – Достапно од 29 февруари до 15 март. Директно продолжение на оригиналните лордови на сенките и развиено од шпанската студија за MercurySteam. Познатата титула сага на Конами каде ќе ја контролираме самата Дракула.
  • Sonic генерација – Достапно од 16 до 31 март. Да се ​​зборува за Sonic значи да се направи еден од најпознатите ликови во светот на видео игри. Ако сте еден од оние што пораснале играјќи сина авантура со еж, имате златна можност да го запомните детството.