Првиот „рендер“ го покажува специјалниот дизајн на овој нов брод

‘render 'pertama menunjukkan desain khusus dari kapal baru ini 1

Втората рата во годината е обележана, за „OnePlus“, затоа што е онаа што ја претставува втората генерација на паметни телефони „OnePlus“ во нивниот годишен циклус навикнати. Така, откако виде дека стратегијата се повторува неколку пати во претходните години, во следните месеци во ова време OnePlus 7 и 7 Pro ќе бидат заменети со OnePlus 7T и 7T Pro.

Со OnePlus 7T Pro сè уште се крие од рефлекторите, оној што се чини безбеден е стандардниот модел, кој во последните неколку денови видовме неколку протекувања и кои сега станаа јавни дава или рекреација врз основа на добиената шема. Откриено од ОнЛикс, кои покажаа важно ниво на успех во минатото, со нив можеме целосно да размислиме за следната супериорност на популарната технологија.

Кружен распоред

Највпечатливо нешто во врска со овој уред е тоа што ќе донесе, освен изненадувања, а кружен распоред во конфигурацијата на задната камера, кој е интегриран во елементи од оваа форма, иако поставките се хоризонтални, додава блиц под него. Карактеристично е што во овој терминал се користат три леќи, а не два – како во OnePlus 7 -, кој има за цел да биде еден од најистакнатите елементи во однос на претходните генерации и еден од главните стимулации за купување.

OnePlus 7T

Слика: OnLeaks / Pricebaba.

OnePlus 7T

Слика: OnLeaks / Pricebaba.

тоа задна камера три резервирано до денес специјално за OnePlus 7 Pro, паметен телефон со највисоки перформанси што компанијата досега го продала. Нема да наследи предна камера што може да се повлече, да донесе 7T со дизајн сличен на 7 и да покаже леќа што е интегрирана во изрез облик на „капка вода“.

Малку е познато за спецификациите и карактеристиките на овој телефон, иако се очекува внатре да има компоненти од најновата генерација, како што е ажурираниот процесор Qualcomm Snapdragon 855+ или сензорот за отпечатоци на дното на екранот. Придружуван или не со варијантата „Про“, OnePlus 7T може официјално да се претстави на крајот на септември, со маркетинг во Европа на почетокот на октомври.