Први впечатоци – HUAWEI P30 Pro: Камера што може да се копира и голема автономија

HUAWEI P30 Pro Amber Sunrise

Следејќи ја анализата на high-end мобилните уреди од различни производители на технологија, вреди да се разгледа Севкупна изведба на HUAWEI P30 Pro, покрај точките што го разликуваат од овој атрактивен паметен телефон.

Коментирајте ги аспектите поврзани со дизајнот и изгледот, HUAWEI P30 Pro доаѓа со нова боја, Килибарно изгрејсонце, инспирирани природни тонови и каде HUAWEI го придвижува златното утринско сонце на овој врвен паметен телефон од источната компанија.

Килибарното изгрејсонце е достапно од август во Чиле и на најголемите глобални пазари и пристигнуваат со свои атрибути што овозможуваат идентификување на овој паметен телефон, промовирање на идентитет, уникатен дизајн и претставува виталност и вредност.

Главните карактеристики на HUAWEI P30 Pro се Amber Sunrise

Прегледајте ги почетните карактеристики на HUAWEI P30 Pro, уредот претставен минатиот февруари Има 6,47 инчи во OLED панел со заоблени агли што ви овозможува да уживате во содржината на цел екран, во добра дефиниција и со многу добра резолуција.

Меѓународната сертификација на Integra е отпорна на прскања, вода и прашина Напишете IP68, заштитете го терминалот до длабочина од 1,5 метри за 30 минути, гарантира работа на терминалот во различни надворешни околини, со што се поддржува секојдневната употреба на овој уред.

Во имаат HUAWEI Kirin 980 осум основни процесор Комбинира двојни единици на нервна обработка, проширувајќи го искуството на корисниците благодарение на вештачката интелигенција на овој производ.

Доаѓањето на овој нов процесор, додадено на 8 GB RAM и 256 GB меморија Во принцип, тие обезбедуваат многу добро севкупно искуство од овој паметен телефон HUAWEI. Терминалот брзо се цени, без забавување или ненадејно затворање или ненадејно рестартирање, што укажува на а зрелост во интегриран оперативен систем и придобивките што ги нуди овој уред.

HUAWEI P30 Pro Килибарно изгрејсонце

Кралот на дигиталната фотографија

Онаму каде беше забележан важен напредок во современиот систем на фотоапарати, затоа што на оваа линија, HUAWEI P30 Pro интегрира камера во технологија на Leica quad што нуди напредно искуство во дигитална фотографија, и во околини со слаба осветленост или на места каде што светлината е на наша страна.

Така што во овој паметен телефон се издвојува како посебна точка Системот со четири фотоапарати Leica комбинира SuperZoom до 50 зголемувања, новиот сензор HUAWEI SuperSpectrum што е можно детектирајте бои што порано не биле видени и подобро осветлете ги сите слики добиени со мобилните телефони.

HUAWEI P30 Pro Килибарно изгрејсонце

Од друга страна, во истата линија, Новиот HUAWEI P30 Pro им дава можност на корисниците да искусат уникатни сензации во дигиталната фотографија, благодарение на можноста за зголемување на ISO на 409.600, фотографирање во екстремни темни ситуации.

Во идните изданија ќе ги разгледаме Комплетна анализа и ревизија на HUAWEI P30 Pro Amber Sunrise, high-end smartphone од меѓународен производител што пристигна редефинирајте ги правилата на фотографијата што знаеме со додавање на нови елементи во неговото работење.

HUAWEI P30 Pro Килибарно изгрејсонце

Ве чекам на веб-страницата за технологија за зумирање и на каналот за зумирање технологија ЈуТјуб.