Први слики и информации од Растенија против зомби: филтрирани Градина Војни 3

SomosXbox

По потврдувањето на пристигнувањето на стрелачот врз основа на „Растенија против зомби“, беше очигледно дека „Електронски уметност“ подготвува нова рата од Растенија наспроти зомби: Garden Warfare. Од Electronic Arts, приватните кодови за пристап се дистрибуирани во пробната фаза на играта наречена Растенија против … Зомби: Пикник, каде е изложен новиот стрелец на оваа харизматична лиценца заснована на „Кула за одбрана“. Сè уште се претпоставува дека ова име е кодно име, каде денес е новост затоа што првата слика за тоа што ќе се филтрира Растенија наспроти зомби: Garden Warfare 3.

Може да се појават грешки ако Electronic Arts ги задржува имињата Растенија наспроти зомби: Пикник, но сите водат кон тоа што е Растенија наспроти зомби: Garden Warfare 3. Од Виндоус Централ ги објави првите три слики за тоа што ќе се случи Растенија наспроти зомби: Garden Warfare 3, каде го гледаме харизматичниот карактер на оваа лиценца како протагонист. Сликата доаѓа од црвената нишка, каде што, згора на тоа, се дадени и некои информации.

Во овој случај ние сме на страната на зомби, каде ги наоѓаме следниве единици.

 1. Војник на нозе
 2. Влијание
 3. Супер мозок
 4. 80-тина акција херој (нов)
 5. Електрична слајд (нова)
 6. Капетан Deadbeard
 7. Сите Ѕвезди
 8. Простор кадет (нов)
 9. Научник
 10. Инженер

Први слики и информации од Растенија против зомби: филтрирани Градина Војни 3

Сега, тие допираат растенија, каде ги наоѓаме следниве единици.

 1. Снајперист
 2. Chomper
 3. Пченка кернел
 4. Ноќно капаче (ново)
 5. Snapdragon (Ново)
 6. Кактус
 7. Цитрон
 8. Acorn (ново)
 9. Сончоглед
 10. Роза

Како што можете да видите на сликата, различни единици се однесуваат на различни класи со различни улоги. Улогата на напад, одбрана и поддршка, каде што секоја единица ќе има свои способности. Кога електронски уметности го иницираа овој предлог, многумина се сетија Мултиплеер масовен ефект 3, Но, однесено на ново ниво. Всушност, некои ќе се сетат како првата промоција Растенија наспроти зомби: Garden Warfare, Тој откри cameубовно кумо на сагата Биоваре, која во тоа време, го објави последниот натпревар од оригиналната трилогија.

Покрај овие две слики, на картата наоѓаме и други роднини, кои според филтрирањето ја покажуваат околината во која ќе се развива режимот на приказната. Начинот на приказна не мора да биде поврзан со концептот на раскажување, туку со напредок поврзан со разни битки што ќе овозможат напредок во него. Како алфа верзија, можеме да претпоставиме дека мултиплеер акција е тестирана, повеќе од кој било друг режим што може да биде поврзан со околината на плеерот или режимот на приказна.

Први слики и информации од Растенија против зомби: филтрирани Градина Војни 3

Нема сомнение дека постои интерес да се знае подобро пристигнување Растенија наспроти зомби: Garden Warfare 3, но во моментов има повеќе непознати од официјалните детали. Враќањето на Стрелецот врз основа на „Растенија против зомби“ беше официјално соопштено од „Електронски уметност“, но освен тоа нема детални информации. Се претпоставува дека лансирањето ќе се случи оваа година 2019 година на Xbox One, Playstation 4 и PC.