Првото видео за безградување од Нокиа 105 (2019) и инфографски за мобилен телефон што може да ја задржи тежината на панда

Video pertama unboxing dari Nokia 105 (2019) dan infografis tentang ponsel yang dapat menahan berat seekor panda 1

Првото видео за безградување од Нокиа 105 (2019) и инфографски за мобилен телефон што може да ја задржи тежината на панда 1

Првото видео за безградување од Нокиа 105 (2019) и инфографски за мобилен телефон што може да ја задржи тежината на панда 2

Од објавувањето во 2013 година, Нокиа 105 и сите ажурирани верзии се продаваат во милиони, а новата причина е објавена од КПО uhухо Сарвикас од Nokia Mobile. Новата верзија на популарната Нокиа 105 исто така го добива и своето прво видео од боксот.

YouTube

Отворете го полето создадено од каналот YouTube Mobile World Урду и во видеото може да се види инбокс на уредот и како изгледа мобилниот телефон од сите страни. Задниот капак, се разбира, може да се отстрани, при што батеријата ќе се отстрани исто така. Овој телефон доаѓа во три бои: црна, сина и розова.

Главниот директор за производи за HMD, uhухо Сарвикас, преку Твитер сподели инфографска врска со Нокиа 105 (2019). И покрај тоа што сум релативно млада личност, инфрографски заедно ме врати во раните 2000-ти, што не треба да биде лошо. Некои импресивни факти за Nokia 105 (2019) вклучуваат дека тој бил тестиран-испуштен од висина од 1,5 m и може да издржи од тежината на пандата, а тие започнуваат околу 70 килограми.

Првото видео за безградување од Нокиа 105 (2019) и инфографски за мобилен телефон што може да држи тежина на пандата 3

Друга интересна работа што создава чувство на носталгија е можноста да зачувате 2000 контакти и 500 пораки. Сериозно, инфографиките се добро изработени затоа што тие ги поврзуваат основните телефонски одлики со активности што некој можеби ќе сака да ги прави со телефоните со функција, наместо со паметните телефони. Не сум сигурен дали ќе дозволите панда да седи над вас (телефон), но ако ви се допаѓа, сторете го тоа. ????