Прво погледнете во автоматската снајперска пушка Fortnite Season X

Pertama lihat Fortnite Musim X Senapan Sniper Otomatis

Првата сезона за ажурирање на содржините од Сезон X околу центарот на градот, но исто така носи и моќна автоматска снајперска пушка.

Дали некогаш сте посакале да елиминирате повеќе цели од последователни растојанија, но тоа беше ограничено со брзината на огнениот пиштол? Не повеќе! Таа загриженост веќе одамна исчезна со целосно новата Автоматска снајперска пушка!

Додавање на најновите епско оружје на Фортнит донесувајќи значително зголемување на стапката на пожар во борби со долг дострел. Сè уште не ја распродадовме нејзината ефикасност, но статистиката и механиката јасно даваат голем проблем.

Сезона X Автоматски статистики на снајперски пушки

Автоматските снајперисти користат средна муниција за разлика од тешките куршуми што најчесто ги користат снајперисти. Стапките на пожар привлекуваат поголема сличност на напаѓачките пушки отколку со пиштолите со долг дострел и помало оштетување за да се обезбеди баланс.

Прво погледнете во автоматската снајперска пушка 1 во Fortnite Season X

Ова оружје доаѓа во три варијанти: ретко, епско и легендарно. Штетата на секоја од нив е 31/33/35 со 62/66/70 главни снимки.

Ако мислите дека оружјето може да биде совладано, епот навистина прави одлична работа за балансирање со тоа што чува проектилско оружје како другите снајперски пушки. Општото чувство на ова оружје е опишано како слично на оној на стара пешадиска пушка со уште неколку удари.

Ново оружје може да се најде во плен, градите, капки за снабдување, машини за вентилација и жаришта. Во нашите плеј-оми, оружјето е тешко да се најде, затоа не очекувајте секој од лобито да го користи своето. Се разбира, ова може да доведе до лоша среќа и лош РНГ.

Игра и импресија Автоматско снајперски пушка

Успеавме да фатиме и околу една минута снимање на авто снајпер. Не очекувај ништо Светско првенство Играта е тука, но ќе ви даде добра смисла.

Нашиот првичен впечаток за оружјето беше генерално позитивен. Ова е ефикасна опција од средно до далечина со доволно оштетување и доволно водство за да има јаз во вештините. Обичните снајперски за акција Болт и тешка снајперист треба лесно да го поразат овој новодојденец во битка 1v1, но двајца од нив можат да ја стопат целта.

Голема е веројатноста дека ќе ја видиме еволуцијата на стратегијата Dual Heavy Shooter во стратегија за автоматско двоен стрелец на ниско ниво. Иако не е смртоносна, комбинацијата од 32 брзи снимки со кои се оштетени 35 ќе ја оштети зградата и штитот.

Кој беше првичниот впечаток за оружјето и што ве натера да дојдете до тој заклучок? Fortnite во моментов има 4 варијанти на снајперски и Automatic Shooter може да се бори да го најде патот до мета, со пушка сè уште доминира во поголемиот дел од просторот на играта.