Прегледајте тримесечи на Codos CHC-961

Tinjau pemangkas (trimmer) Codos CHC-961

Пред една година, го разгледав триметарот од Баорун, кој сè уште го користам безбедно. Денес ќе видиме друг клипер, овој пат од производителот Кодос.

Малку за превозот
Посредникот е вклучен во набавка, пакување и испорака Ти купуваш. Севкупно нарачав 3 артикли (трошоците за кастрење 228 јени (јуани) или 33,18 долари), со вкупна тежина од 1,727 кг. Испораката во Украина ја врши China Post (најевтина) поштенска услуга и чини 23,71 американски долари (ако порачате само градинари, испораката ќе биде околу 10 долари). Пакетот пристигна за точно две недели.

На новите корисници им се наплаќа 10 долари.