Предавањето на OnePlus 7T Pro официјално ја прикажува новата опција во боја „Haze Blue“

Bocor OnePlus 7T Pro render resmi memamerkan opsi warna 'Haze Blue' baru 1

Вчера, OnePlus го дистрибуираше првиот официјален рендерирање на претстојниот OnePlus 7T, покажувајќи ги дизајните на мобилните телефони. Сега се појави официјалното изведување на моделот OnePlus 7T Pro, благодарение на добро познатите тајни информации ОнЛикс и iGeeksBlog.

Како што е докажано со претходниот рендер OnePlus 7T Pro, паметниот телефон ќе биде сличен на тековниот OnePlus 7 Pro однадвор. Ова ќе има ист приказ „од крај до крај“ како самостојна камера. На задната страна, ги најдовме истите поставки на камерата со три леќи како и LED блицот. За разлика од OnePlus 7 Pro, сепак, OnePlus 7T Pro се чини дека има дополнителен сензор Time-of-Flight.

Иако рендерирањето не открива нови информации, тој ни го дава првиот поглед на опциите во боја Haze Blue што ќе ги понуди телефонот. Новиот Haze Blue, според OnePlus, нуди мазна матна површина со „брилијантни метални зраци“.

Освен што има многу познат дизајн, OnePlus 7T Pro ќе биде многу сличен на OnePlus 7 Pro во однос на спецификациите. Единствено големо подобрување е поновиот чипсет Snapdragon 855+. Исто така, се очекува OnePlus 7T Pro да поддржува снимање на видео со споро движење од 960fps и неколку други нови одлики на фотоапаратот.

OnePlus 7T и 7T Pro ќе бидат официјално лансирани во Индија и Северна Америка на 26 септември. OnePlus, исто така, ќе одржи посебен настан за започнување во Лондон на 10 октомври за европскиот пазар.

Можеме да добиеме провизија за набавки користејќи ја нашата врска. Учете повторно.