Предизвикот „Skins in the Game“ од Лигата на Овервеч се враќа за ограничено време

Tantangan "Skins in the Game" dari Overwatch League kembali untuk waktu yang terbatas

Назад на играта

Втора сезона Лигата на Overwatch ќе заврши наскоро и Блибард ќе ги охрабрат играчите да обезбедат најдобар дух за поддршка за своите омилени тимови. За ова доаѓа предизвик наречен Skins in the Game.

Отсега натаму, сите играчи можат да соберат поени за тимот што го сакаат со користење на кожата на Овервеч лига. Можете да ја промените кожата во текот на играта ако сакате и мора да ја пополните мапата за да добиете поени.

Да се ​​акумулираат поени Мора да користите домашна кожа или посетител на тим што го поддржувате од Лигата на Overwatch. Друга важна точка е дека за секоја игра ќе добиете еден бод.

Друг начин за собирање поени за вашиот тим е со твитови кои го поддржуваат вашиот тим заедно со хаштагот #MyOWLTeam. Покрај пишувањето некои добри зборови, мора да ја обележите тимската сметка и со тоа да соберете поени, можете да добиете дури и одговор на Tweet!

Секој Tweet што ќе го напишете ќе се смета како поени и можете да го сторите онолку пати колку што мислите дека ви требаат во петдневен предизвик. Овој мал настан достигна врв на 19 јули а победничкиот тим ќе може да ја покаже својата нова аквизиција пред јавноста. Затоа е време да ја покажеме вашата поддршка!

http://wp.apuestaconresponsabilidad.com/noticias/league-of-legends/2019/07/riot-presenta-una-nueva-linea-de-skins-llamadas-proyecto/

http://wp.apuestaconresponsabilidad.com/noticias/apex/2019/07/nueva-skin-de-bangalore-para-los-usuarios-de-twitch-prime/