Преземања од PlayStation Store Јули | Најмногу преземената игра PS4 минатиот месец

Box art - Beat Saber

Тоа Продавница за PlayStation сподели список повеќето игри се преземаат во јули. Овој список вклучува повеќето преземени PS4 игри, PSVR игри, бесплатни игри и DLC / експанзија. Тоа PlayStation Store преземања јули Карактеристики на некои од најжешките игри наоколу. Многу од игрите на списокот можеби не се изненадувачки, но има некои што можеби не ги очекувате! Ајде да видиме Најмногу преземената игра PS4 овој месец.

Преземања од PlayStation Store Јули | Најмногу преземената игра овој месец

Playstation 4

PlayStation Store преземања јули

Секогаш е изненадувачки кога гледате група стари игри што истакнуваат месечен список за преземања. Сепак, се чини дека тоа се однесува на преземањата од јули PlayStation Store, за PS4. Ниту една од овие игри не беше објавена во 2019 година, но тие сè уште се на врвот на листата. Можеби најголемото изненадување е Plant vs. Zombies Garden Warfare 2, сепак, ова може да се должи на претстојното продолжение.

 • Minecraft: PlayStation 4 Edition
 • Голема кражба 5
 • Војување против зомби Градина Војување 2
 • Опсада Шест опсада Том Кленси
 • Star Wars Battlefront 2

PSVR

PlayStation Store преземања јули

Светот VR сè уште расте, така што нема многу објавени игри за PSVR. Затоа, не треба да биде големо изненадување да се видат Бит Сабер и Суперхот ВР на врвот на списокот, затоа што тие се некои од најомилените игри во VR таму.

 • Победи Сабер
 • VR Суперхот
 • Летен одмор
 • Пет вечери во Фрејди “VR: Побарајте помош
 • Симулатор за работа

Бесплатно за играње

PlayStation Store преземања јули

Поголемиот дел од овој список нема да биде изненадувачки; сепак, играта на врвот на списокот може да ве натера да го пуштите вашиот чувар. Објавено во 2018 година, Don’t Even Think е игра за одбрана PvP и го пресвртува нормалниот жанр на битка.

 • Немој да мислиш
 • Фортнит
 • Врвот на легендата
 • Упорен
 • Браулахала

DLC и експанзија

PlayStation Store преземања јули

Па, не е изненадување овде. Двете најголеми игри таму доминираат во горниот список за DLC и Expansions на продавницата PlayStation. За секој што мисли дека Фортнит умира, сè уште е жив и се заснова на преземањето на јули PlayStation Store.

 • Fortnite: Battle Royale – Пакет за предизвици на Breakpoint
 • Fortnite: Battle Royale – Pack of Wilde
 • Fortnite: Battle Royale – Pack of Rising Shadows
 • GTA Online: Пакет за почетници на криминални претпријатија
 • Fortnite: Зачувај го светот – Стандарден пакет за основачи