Преземете бесплатно за Хонор и Алан Вејк од продавницата за епски игри

For Honor y Alan Wake gratis

тоа Продавница за епски игри даде оваа недела два нови игри, и двата Triple A, за кои разговаравме Алан Вејк и Хонор. За да го добиете, треба да имате само сметка во продавницата на Epic Games и пристап до следната врска за да го додадете во библиотеката за игри.

За честа и Алан Вејк бесплатно

Кога сопругата на успешниот писател Алан Вејк исчезна за време на одморот, во потрагата се пронајдени страници на трилер што не се ни памети. Темно присуство се крие во градот Брајт Фолс, туркајќи го Вејк до работ на лудилото во неговата борба да ја открие мистеријата и да ја спаси жената што ја сака.

Служено во стилот на една телевизиска серија, Алан Вејк ги вклучува раскажувањата на брендот на Ремеди и возбудливите акциони секвенци. Кога играчот копа подлабоко и подлабоко во мистерија, ќе се соочи со многу тешкотии, пресврт и моменти на максимална напнатост. Само со совладување на механизмот за борба против светлината, можете да бидете еден чекор понапред од темнината што се шири низ Bright Falls.

Со акција и играње на телото на психолошки трилер, интензивната атмосфера на Алан Вејк, длабоките и комплексни жлебови и многу напнати борбени секвенци им даваат на играчите забавно и оригинално искуство во игра.

Создадете патека на уништување на интензивно и реалистично бојно поле во За честа.

• ЕДИНИЧКА КОНТРОЛА ЗА ЗАБЕРУВАЕ
Изберете го вашиот омилен меѓу храбрите витези, бруталните Викинги и смртоносниот самурај, секој со своето уникатно оружје и стил на игра.

• КАМПАНИТЕ СЕ ЗАПОМНИ
Напаѓајте замоци и тврдини и соочете се со шефови со смрт во интензивни дуели за да обезбедите опстанок на вашиот народ против мистериозните непријатели.

• СЕРВИТЕ СО РАБОТИ САМО ИЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ
За Honor има атрактивни индивидуални режими, офлајн кампањи и интересен мултиплеер.

• СИСТЕМ ЗА ИНОВАТИВЕН КОНТРОЛА НА БАТТ
Држете го оружјето и почувствувате јачината на секој напад со овој систем што е дизајниран така што имате целосна контрола над војниците.