Преземете ги најдобрите 5 игри со опстанок на Android АПК – септември 2019 година {Последно …

5 Juegos de supervivencia de Android
5 игри со преживување Android

Деновиве, игрите за опстанок се толку мода што има многу од овие игри кои излегоа на пазарот еден по еден. Во оваа статија, ги наведов првите 5 игри за опстанок и нивните детали. Ако сакате да ја преземете најновата верзија на овие игри за опстанок, кликнете на наведените врски. Овие игри се бесплатни и достапни за сите уреди со Android.

Топ 5 игри со опстанок на Android АПК – септември 2019 година

Преземете го Last Day on Earth: Survival 1.14.1 APK for Android

Оваа игра е развиена од AndreyPryakhin и е компатибилна со уредите за iOS и Android. Тоа е игра за преживување опстанок во која ќе мора да преживеете до крајот меѓу зомби. Willе има многу различни ресурси како дрво, камен, зеленчук, минерали и многу повеќе и ќе мора да ги користите многу ефикасно. Играта е полна со авантури бидејќи ќе има многу различни места што ќе ги истражувате додека играте.Преземете ги најдобрите 5 игри со опстанок на Android АПК - септември 2019 година {Најновата верзија Version 1

Игра со Android Последниот ден на Земјата: опстанок
Верзија 1.14.1
Големина на Фајлот 101) 0 MB
Потребно е Android Android 4.1+ (Beеле Грав, АПИ 16)
MD5 49c1d0f8f909c461d6f4c56d7bc4b99e3b5efd2e

Преземете го денот R Survival 1.626 APK за Android

Втора на листата е играта Day R Survival. Достапно е и за iOS и за Android уредите, затоа не грижете се за компатибилноста, ќе работи одлично на вашиот паметен телефон. Во оваа игра, вие како главен лик треба да се соочите со многу тешкотии како глад, спиење и сл. и мора да преживеете до крај за да ја добиете битката. Исто така, ќе има карта што ќе ве води на вашиот пат. Тоа е неверојатно RPG што мора да го играте еднаш.Преземете ги топ 5те игри со опстанок на Android АПК - септември 2019 {Најновата верзија} 2

Игра со Android Ден R преживување
Верзија 1.626
Големина на Фајлот 804 MB
Потребно е Android Android 4.0.3+ (Сендвич Сендвич МР1, АПИ 15)
MD5 b6ea80f6cd5c9e74d05b654d122860c74f78032f

Преземете го LifeAfter 1.14.1 АПК за Android

Оваа игра е опстанок и хорор игра која понекогаш ќе ви даде испакнатини од гуска. Таа е развиена од NetEase, која е само бренд, па играта што излегува од неа ќе биде супер неверојатна. Тој е компатибилен со уредите за iOS и Android. Тука ќе мора да се борите до крај за вашиот опстанок користејќи сè што е можно. Willе мора да соберете што е можно повеќе ресурси за да се борите во битката и да ја освоите.Преземете ги топ 5те игри со опстанок на Android АПК - септември 2019 {Најновата верзија Version 3

Игра со Android Lifeивот после
Верзија 1.14.1
Големина на Фајлот 54) 5 MB
Потребно е Android Android 4.0+ (Сендвич за сладолед, АПИ 14)
MD5 75d48bba84e0b746fa5000c40db1151e6714f057

Преземете Survival Island 3.243 APK за Android

Тука ќе живеете голема авантура на пуст остров и вашата најголема задача е да останете живи. Можете да соберете различни ресурси за да преживеете на овој остров. Опфаќа многу празна област, па ќе имате можност да ги истражувате сите места додека играте. Тоа ќе биде супер возбудлива и авантуристичка игра со неверојатна графика.Преземете ги најдобрите 5 игри со опстанок на Android АПК - септември 2019 година {Најновата верзија Version 4

Игра со Android Остров за преживување
Верзија 3,243
Големина на Фајлот 97,24 MB
Потребно е Android Android 4.1+ (Beеле Грав, АПИ 16)
MD5 d4aea4dcc2b3b91cef921dbf9998c818

Преземете ја апликацијата АПК за издание на veвездите: Pеб

Оваа игра е полна со акција и авантура што ја разви Klei Entertainment. Исклучително е компатибилен со многу платформи, вклучително и iOS и Android. Бидејќи тоа е игра за опстанок, вашата главна цел е да преживеете до крај соочувајќи се со сите тешкотии.Преземете ги топ 5те игри со опстанок на Android АПК - септември 2019 година {Најновата верзија 5}

Игра со Android Последниот ден на Земјата: опстанок
Верзија 1.11
Големина на Фајлот 101) 0 MB
Потребно е Android Android 5.0
MD5 64cfa4f4e71803f0a634f9993baa29ba

Постојат многу прекрасни карактеристики, вклучувајќи награди, мапи, прекрасни слики и многу повеќе од ова.