Преземете ги најновите Samsung драјвери за Android за сите уреди Samsung (v1.5, шеесет …

Ова е најновиот контролор за Android Android на Samsung за сите уреди со Android.Нашиот Samsung Galaxy S8 Galaxy 9 и Galaxy Note 8. Ние ги натоваривме сите USB возачи Samsung, возачите Samsung ADB, двигателите за брз старт, вклучително и возачите на модем Samsung, за да трепкаат со алатката ODIN. Овој двигател е потребен за да го поврзете вашиот уред со компјутер за пренесување датотеки, ажурирање на фирмверот на уредот и инсталирање на обновување TWRP преку режим за брзо стартување. Samsung лансира многу нови телефони со најновите Егзино 9810 и Snapdragon 845 и некои некомпатибилни уреди со Windows 10, но еве ги новите драјвери на Samsung кои поддржуваат Windows 10, Windows 8, Windows 7 и MAC Os. Youе ви покажеме како да инсталирате драјвери Samsung Android на вашиот компјутер рачно преку менаџерот на уредот.

Најновата поддршка за возачот и контролорот на Виндоус за Windows вклучува MTP, ADB и FASTBOOT Возач на модем Samsung. Потребно е драјвер за модем Samsung да го трепка уредот Samsung во режимот за преземање ако уредот не успее.

Инсталирајте го Fastboot / ADB Како да инсталирате Wide Fastboot / ADB систем на Windows 7 / 8/10

Возачите Samsung се компатибилни со скоро сите стари и нови Samsung уреди Android Android 2018, Galaxy S8 Galaxy S8 Plus, Galaxy S9 Galaxy S9 +, Galaxy Note 8, Galaxy J7. Галакси Ј8. Галакси Ј5 и др.

Преземете возач за Android Андроид

Samsung 2018 USB контролер ⇒ SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_ver_1.5.sety-Five.0.exe

Најнови Kies Kies 2,6 / / Kies 3.2

Возачи на Samsung за стари телефони SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip

Samsung ADB, FASTBOOT, MODEM двигатели за рачна инсталација Samsung-ADB-FASTBOOT-MODEM-Drivers.zip

Како да инсталирате USB драјвери за Samsung Windows

1. Пред да започнете со ова упатство, проверете дали сте активирале USB дебагирање на уредите Samsung затоа што adb двигателот не открие додека не дозволите USB дебагирање да отвори сидро текст и да го прочитате ова упатство.

2. Постојат два начина за автоматско инсталирање на драјвери на вашиот компјутер. ЛИЧНО КОМПЈУТЕР Виндоус; еден ги инсталира најновите драјвери на Samsung.

3. Метод 2 рачно преку менаџерот на уредот. Преземете ја поштенската датотека Samsung ADB FASTBOOT MODEM и отворете ја папката за двигатели на вашиот компјутер сега. Управувач со отворен уред со извршување “devmgmt.msc

4. Сега поврзан со него Вашиот уред и изберете го Непознато, магла, fastboot уред од десното копче на глувчетоАжурирајте го возачот

Инсталирање на возач на Samsung adb преку менаџер на уреди

  • Изберете пребарување на мојот компјутер за драјверски софтвер

Преземете ги најновите Samsung драјвери за Android за сите уреди Samsung (v1.5, шеесет и пет.0) 2

5. Прелистајте во папката со возачот и инсталирајте ја.

Преземете ги најновите драјвери за Samsung Android за сите уреди Samsung (v1.5, шеесет и пет.0) 3

6. Откако ќе заврши инсталацијата на возачот, рестартирајте го компјутерот и поврзете го уредот.

Повеќе возачи ⇒

  • Преземете ги најновите USB драјвери Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus
  • Преземете го најновиот активен двигател на Google Windows Windows 10, 8, 7
  • Возачи на Adb USB и светкави за Android Xiaomi, Huawei и други

Се надеваме дека ви се допаѓа водичот што го напишавме со упатства и целосни слики од екранот. Ако сè уште не разберете како да објавувате коментар подолу, ние дефинитивно ќе ви помогнеме :).