Преземете го AnonyTun 8.9 Најнови АПК

Секако, интернетот е скоро насекаде сега. Сепак, сè уште има области каде Интернет-врската е сè уште ограничена. Затоа, не можете да отворите веб-страници, а уште помалку да прелистувате и преземате. Дури и на училиште, fireидовите може да ве блокираат. Како решение за вашиот проблем, постои најновата АПК на AnonyTun 2019 8.9 (89) за вас да ја разгледате.

Информации за датотеката AnonyTun

Развивач: Тунелска уметност
Верзија: 8,9 (89)
Големина на Фајлот: 3,5 МЕГАБИТЕ
Поставено: 30 јули 2019 година во 9:52 часот GMT + 07
Потребно: Android 4.0.3 и погоре
MD5: e51abefa4914c92a223a78488ef3830f
SHA1: 10769056562eaa04a2bbc8770088a06102f3c495

Преземете Анони Тун АПК 8.9

АНКОНТУН АПК v8.9

Преглед на Анони Тун

Да, оваа апликација за која зборуваме овде е една од VPN апликациите што постојат. Сепак, има едно нешто што го прави различен од другите. Тоа би било фактот дека станува збор за бесплатна VPN апликација. Додека другите бараат од корисниците да се пријават за да извлечат максимум од апликацијата, не треба да правите такво нешто во оваа апликација. Сигурно е удобно.

Тоа е прилично сигурна апликација за која зборуваме овде. Зошто не би било тоа? Постојат повеќе прокси-сервери за да се справи со работата. Со нив, ќе останете поврзани. Што се однесува до брзината, нема потреба да се грижите за тоа. Оваа апликација може да ви овозможи брзо да пребарувате, дури и ако ја имате оваа услуга работи додека пребарувате на Интернет.

Покрај најавувањето, другите апликации VPN често имаат свои ограничувања кога станува збор за употреба на ширина на опсег. Инвеститорот знае дека таквата граница може да се меша само во вашето пребарување. Значи, тие имаат ограничено ограничување на AnonyTun за Android. Затоа е можно корисниците да имаат слобода слободно да пребаруваат на Интернет за нивните потреби на нивниот Android со помош на апликацијата VPN.

ПромениЛог

  • Ажурирано на Android X
  • SDK верзијата компатибилна