Преземете го ZIP FILMPHP KODI 1.3.2: Најдобри додатоци за италијански видео

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/Преземете-го-ZIP-FILMPHP-KODI-132-Најдобри-додатоци-за-италијански.png

Постојат многу додатоци за Kodi, но оние што бесплатно гледаат италијанска сателитска телевизија без да плаќаат, се меѓу најпопуларните. Меѓу неколкуте квалитетни италијански додатоци место за Олимпија е дефинитивно FILMPHP што ви овозможува бесплатно гледање на стриминг за да гледате телевизија во живо, филмови, фудбал и сите спортски стриминг без да плаќаат.
Filmphp е додаток на видео за Kodi кој ви овозможува пристап до многу стриминг канали, квалитет и на италијански италијански сателит и дигитална телевизија во бесплатна стриминг. Додатокот „Филмфп“ се однесува на веб-страницата filmphp.com, која во овие денови е офлајн, која се грижи за индексирање на неверојатна количина филмови, ТВ серии, па дури и канали на италијанската дигитална и сателитска телевизија со невиден квалитет.

Веб-страницата за неколку дена FILMPHP.COM официјално направи додаток за Kodi што ќе ви овозможи да го направите тоа гледајте ги сите канали, филмови, спортски настани и ТВ серии на италијански јазик за бесплатно емитување како што се РАИ, Медијасет, сателитски ТВ канали и многу други италијански телевизиски радиодифузери.

Бидејќи старата верзија на FILMPHP веќе не е функционална, мора да ја деинсталирате со тоа што ќе одите на Видео -> Видео со додатоци, а потоа кликнете со десното копче или кликнете со десното копче на глувчето FILMPHP и одете до информации за додаток -> Деинсталирај .

Инсталирајте ја најновата верзија на Filmphp на Kodi

  • Преземете ја поштенската датотека на верзијата 1.3.2 FILMPHP со кликнување на ОВОЈ ЛИНК.
  • Започнете со Коди, нагоре Систем -> Додатоци -> Инсталирајте од поштенска датотека и побарајте ја датотеката ZIP претходно преземена (plugin.video.filmphp.zip) и инсталирајте го со избирање на истиот.
  • Ако сте ја следеле постапката правилно, известувањето за потврда ќе се појави во долниот десен агол на инсталацијата на Kodi на Kodi.
  • Сега одете на патеката Видео -> Додаток на видео -> Filmphp

FILMPHP за Kodi не работи

Јас само FILMPHP за Kodi не работи треба да го обновите складиштето со одење на Видео -> Видео додатоци и долго кликнување или држење со прстот на иконата Филмфп, Кликнете на Подесувања за додатоци и конечно натаму Ресетирајте го складиштето на Филмфп!

Инсталирајте F4MTester на Kodi

Многу канали за работа треба да има Инсталиран е и F4MTester и ако не знаете како да го сторите тоа, прочитајте ја нашата статија Како да инсталирате f4mtester на Kodi [Guida e download ZIP].