Преземете Задача 5.8 Апл – Apkmos.com

Преземете Задача 5.8 Апл - Apkmos.com 1

Задача 5,8 Апр

Тотална автоматизација, од конфигурации до СМС. * Предизвикувачи: Апликација, време, ден, локација, тврд / мек статус, настан, кратенка, виџет, тајмер, приклучоци * Акции: 200+ вградена, поддршка за додатоци * Задачи: Јамки, променливи, услови * Сцени: Дизајн на свој Преклопувања на екранот * Креирање на апликации – Создадете свои самостојни апликации за споделување или продажба. (Андроид 2.3+) Пробна верзија: http://tasker.dinglisch.net/dlStarter Упатства: http://tasker.dinglisch.net/guides.htmlПобарувања, проблеми: видете Мени / Информации / Техничка поддршка во апликација Не е можно поправете ги пријавените проблеми преку Коментарите на продавницата за игри… ****** Активности по категорија ****** (не се достапни сите дејства на сите уреди) * АЛЕРТ: Флеш, Известување за ЛЕР / Звук / Вибрации, Откажете го известувањето, Навременото скокање / со користење / имиња, факел, вибрации, вибрации шема * ПРИМЕНА: Вметнете во календар, одете дома, Исклучете ја апликацијата, Апликација за оптоварување, Отворена карта (/ StreetView / Nav) * АУДИО: Аларм / повик / DTMF / Медиуми / Известување. / Бузцер / Обем на системот, смена за повратна информација во врска со лаптоп, микро звук, пулс за известување, Известување (<4.1) / Вибрации на буцер (* Дијалог: 28 дијалози за поставки на системот * ДИСПЛЕГ: Автоматска осветленост, Затвори системски дијалози, заклучување Тастатура, Модел за заклучување на тастатурата, Осветленост на екранот, Исклучување на времето за исклучување на екранот, ротација на екранот, поставување позадина, престој, лента за статус) * FILE: Пребарувајте датотеки, креирајте / избришете / Движете директориум , Копирај / Избриши / Премести / Отвори датотека, Напиши во датотека, Линија за читање, Прочитај го пасусот, Зип-датотека / датотека за отпадоци * Внесете го: Копче, Дпад (само за корен), Тип (само за корен), Избор на метод за влез, Мека тастатура (шоу) * МЕДИУМИ: Настани со копчиња за медиуми (грабнување), контрола на медиа плеер, музичка датотека / Дир, Репродукција / Напред / Назад / Стоп, Фото / Серија / Временска серија, Снимање на аудио, Рекорд на аудио запирање , мелодија, катран Скенирање картичка * MISC: (радиодифузна) намера за акција, намера за компонентата, добијте локација, GPS статус (* МРЕА: режим на авион (* ТЕЛЕФОН: Повик, дневник на повици, Блок на повик / пренасочување / Обратно, Компонирај MMS / СМС, контакти, завршен повик, радио, испраќајте СМС-пораки, испратете СМС податоци, тишина прстен, повик * Задача: Променете го множеството икони, Да, Крај ако, Одете на акција, Изведете задача, Алтернативен профил, Консултирајте акција, Икона виџет, Поставете ознака за виџет, Запрете, почекајте, почекајте * * РАЗГОВОРИ: Поставете, избришете, Inc, декември, пребарување, рандомизирај, поделете, приклучете се, наведете * ТРЕТ ДЕЛ: Известувач за Android, Астрид, BeyondPod, JuiceDefender податоци / вклучи, Мека аларм, NewsRob, OfficeTalk, SleepBot, СМС резервна копија +, TeslaLED, WidgetLocker ****** Држави ****** Авион режим, поврзан со БТ, влез во календарот, приклучен, приклучни слушалки, вклучен повик, излез на тастатурата , ниво на светлина, Мултимедија копче, Пропуштен повик, Мобилна мрежа l, Ориентација на уредот, моќност, различни сензори, јачина на сигнал, непрочитан текст, варијабилна вредност, мрежа за WiFi, WiFi во близина ****** Настани ****** Аларм часовник / готово, Поставување датум, поставување датум / време, поставување на временската зона, приказ: исклучен / вклучен / отклучен, датотека затворена / отстранета / изменета / преместена / отворена / изменета на атрибути, камера / копче за пребарување Долго притискање, монтирана / повлечена / неотворена картичка, гест, Пропуштен повик, промени во телефонот, примена на текст, СМС / грешка за успешно испраќање, промена на батеријата / целосно / ниско / прегревање, подигање на уредот, исклучување на уредот, Складирање на ниско ниво, промена на регионалните поставки, промена на ново / отстранување / ажурирање е, Променето позадина, копче за гаџет, нов прозорец, известување, Известување за кликнување, кликнете на зумирање, променливо оневозможено / множество, примена со K9 е-пошта, мек аларм, часовник со калоер, отворен часовник, црвено известување, Screebl , Locker со виџети

ШТО Е НОВО Видео на пост: http://youtu.be/sKh2loU8VLEDetails: http://bit.ly/tasker5_8Comment: http://bit.ly/tasker5_8_commentПоследни измени: http://bit.ly/tasker5_8_changelog– Промена на настан за апликација – Дејство на информации за апликација: користете променливи во акциите за апликација: акција за БТ настан и врска: БТ акција за информации: барање активности и HTTP автентикација: модифициран музички настан, влезен дијалог прозорец, копија целосна безбедност, контрола на медиумите со известувања, фиксна% MTRACK

Информации за апликација:Име на апликација: Име на задача: Пакет: net.dinglisch.android.taskermApk Md5: 31f87b8e6d61c2b4d7451bb73a648ea0Apk Големина: 8.35 MB Игра Ажурирање на продавница: 22 јули 2019 година Име и код на верзија: 5.8 (5203)

Барања: 4.1+

Преземи Апк

Повеќе информации од Playstore