Преземете официјална позадина на Vivo Nex 3

Descargar Vivo Nex 3 Stock fondos de pantalla oficiales

Vivo Nex 3 е најновиот предводник за поддршка на 5G. Овој кинески OEM-паметен телефон е поддржан од BBK Electronics, истата компанија која поддржува Oppo. Се вели дека Vivo Nex 3 го има најновиот дисплеј / водопад. Целиот екран заедно со импресивниот однос на телото го прави да изгледа подобро на кој било уред. Па, еве еден начин на кој можете да додадете повеќе на оваа убавина. Со преземање на официјалните линкови за позадина за Vivo Nex 3, можете да направите уредот да изгледа многу подобро. Значи, еве одиме –

Спецификации Vivo Nex 3 –

Vivo Nex 3 треба да започне во септември 2019 година. Дотогаш, имаме само неколку карактеристики за кои знаеме, а тоа се:

 • Vivo Nex 3 може да го напојува Qualcomm Snapdragon 855 SoC.
 • Закривен екран на водопад.
 • 3-милиметарски приклучок за слушалки.
 • 99) 3% однос на екран / тело.
 • Батерија 4000 mAh.
 • Уред за поддршка VivoPrimer 5G.
 • Beе има повеќе спецификации откако ќе се активира уредот.
 • Еве преглед на некои од позадините на Виво Nex 3 –

  Преземете официјална позадина на Vivo Nex 3

  Преземете официјални позадини на Vivo Nex 3 Stock

  Подолу се прикажани линковите за преземање на официјалните позадини на Vivo Nex 3. Забележете дека едно од следниве е врската со Google Drive, а другото е врската Box Mirror. Сите позадини, со вкупна бројка 11, се во голема резолуција, како што може да претпоставите во претходниот преглед 3.

  Сè што треба да сторите е да ја преземете Zip-датотеката одоздола и да ја извадите на меморијата на вашиот уред и потоа да ја поставите тапетата како почетен екран или заклучен екран според вашиот избор.

  Позадини VIVO NEX 3

  Проверете и

  Повеќе позадини и нивните врски за преземање ќе бидат додадени кога се достапни. Останете подесени за нив. Можете да се претплатите на нашиот билтен или да ја обележите страницата.

  Среќен андроид