Преземете позадини на Samsung сега на Galaxy Note10 и Note10 Plus

Samsung Galaxy Note10

Samsung Galaxy Note10 е еден од најочекуваните телефони во годината и еден од најдобрите телефони во годината. Сега можете да ги набавите Samsung Galaxy Note10 и Samsung Galaxy Note10 Plus во Телефон Хаус и денес ви носиме позадини за вашиот телефон. Ова ќе го направи почетото на чекање сè додека немате нов паметен телефон или само ако сакате да го користите на други телефони со висока цена.

Samsung Galaxy Note10 има спектакуларен изглед и ултра модерен и неограничен дизајн кој ќе ја направи вашата позадина да изгледа подобра од порано. И покрај тоа што има уште неколку дена пред телефонот да ви е во ваши раце, сега можете да ги преземете сите шест ексклузивна позадина од Samsung Galaxy Note10 за вашиот следен мобилен телефон или за вашиот тековен мобилен телефон сè додека одговара на резолуцијата на мобилниот телефон.

Позадина за Samsung Galaxy Note10

Позадината има резолуција од 3.040 x 3.040 пиксели Можете да го преземете во розови и сини тонови или темна позадина наменета за зачувување на батеријата на кој било телефон со AMOLED екран каде што ја користите оваа позадина. Дизајните се слични во сите нив, со меурчиња од сапун и со варијации во боја.

Можете да го преземете на највисок квалитет на оваа врска на Google Drive или можете да го преземете директно од галеријата што ја оставивме подолу.

Во живо позадина

Исто така достапно сега живо позадина од Samsung Galaxy Note10 и Samsung Galaxy Note10 Plus. Ова е позадина со ист дизајн како и претходната иако ќе добиете далеку поинтересен и оригинален ефект благодарение на фактот дека, како што сугерира името, оваа позадина Тие ќе се движат ако го поставите на вашиот мобилен телефон. Ова е мало видео што се репродуцира во јамка и трае максимум околу 15 секунди ако го поставите на екранот за заклучување.

Кога се соберат другарите на Movilzona, штом ќе го преземете на вашиот паметен телефон, мора да отидете кај уредникот на тапетите и да го намалите времетраењето. Анимирани позадини до 15 секунди за да можат да се користат така. Освен тоа, како и во претходниот случај, имаме сина и виолетова позадина, но и идеална темна позадина за заштеда на батеријата на телефони со AMOLED екрани.

Преземете во живо позадина 1

Преземете во живо позадина 2