Преземете синдикат и Фаерија убиец бесплатно од продавницата за епски игри

Креиран Фариа Синдикат и Атентаторот бесплатно 740x327 0

Денес допира два дела на бесплатни игри на Интернет Продавница за епски игри, каде што напреднавме, денес ја играат играта Фериер и соопштенија дадени во последен момент, Assassin’s Creed Syndicate, така што овој викенд ќе имаме многу часови забава напред.

Може да продолжите да додавате игри Фериер во вашата библиотека во продавницата за епски игри од следниот линк, и Assassin’s Creed Syndicate од ова.

Креиран Фариа Синдикат и Атентаторот бесплатно 740x327 0

Фериер Ова е наградувана игра со карти со инди, каде се случува најголемата забава затоа што не треба да трошите пари за да ги завршите, затоа што тие се сигурни дека можете да отклучите 300 картички достапни за помалку од 50 часа игра, а тоа е играта која ветува повеќе од 100 часа забава благодарение на вклучувањето на самостојни мисии, кооперативни мисии и главоболки.

Од друга страна, Assassin’s Creed Syndicate ќе нè одведе во Лондон во 1868 година во периодот на Индустриската револуција, малку повеќе треба да се каже за овој наслов кој го комбинира отворениот свет со скришум и дејствија што бараат Intel Core i7-3770 @ 3,50 GHz или AMD FX-8350 @ 4,00 GHz следната врата 8 GB RAM меморија и еден GeForce GTX 760/ GTX 970 или а Radeon R9 280X Според предложените барања.