Преземете ја апликацијата AppLock Premium 2.9.0 apk – Apkmos.com

Descargar AppLock Premium 2.9.0 Apk - Apkmos.com 1

Преземете ја AppLock Premium 2.9.0 apk - Apkmos.com 1

AppLock Premium 2.9.0 Апс

Најмногу преземено заклучување на апликација во Play Store. Заштитете ја приватноста со лозинка, шема, заклучување на отпечатоци. Добијте совети за сите карактеристики на AppLock и најновите Android апликации на Uptodown: https://app-lock.en.uptodown.com/android?utm_source=domobile

★ # 1 Блокирање на апликации во над 50 земји. ★ Повеќе од 350 милиони корисници, поддржуваат 39 јазици.

Lo AppLock може да блокира Фејсбук, Whatsapp, Галерија, Месинџер, Snapchat, Инстаграм, СМС, Контакти, Gmail, Поставки, дојдовни повици и која било апликација што ќе ја изберете. Спречување на неовластен пристап и заштита на приватноста. Гарантира безбедност. AppLock може да скрие слики и видеа. Скриените слики и видеа исчезнуваат од Галеријата и се видливи само во сводот за фотографии и видео. Заштитете ги вашите приватни спомени лесно. Нема пин, никако. AppLock има случаен тастатура и невидлива шема за заклучување. Не грижи се повеќе, луѓето можат да погледнат во пинот или моделот. Побезбеден!

★ Со AppLock, вие: Никогаш не грижете се дали родителите го проверуваат вашиот Snapchat, Musical.ly! Никогаш не грижете се ако вашите пријатели го позајмат вашиот телефон за повторно да играат игри со мобилни податоци! Никогаш не грижете се ако соработникот го прави вашиот телефон повторно да ја погледне галеријата! Никогаш не грижете се дека некој повторно ќе чита приватни податоци во вашите апликации. Никогаш не грижете се за поставување деца, испраќајте погрешни пораки, плаќајте игри повторно!

Добијте ја вашата скриена галерија, тајниот прелистувач, приватниот SNS со AppLock!

-НОГЛЕДНО ПРАШАНИ ПРАШАА-1) Како да ја смените лозинката? Отворете ги поставките за AppLock, Заштитете, Отклучете ги поставките

2) Како да отворите скриен AppLock? Постојат два начина: 1. Внесете # лозинка на тастатурата за бирање и допрете го копчето за повик. Отворете domobile.com/applock во прелистувачот.

3) Како да престанете да го деинсталирате AppLock? Вклучете Напредна заштита во Заштита на AppLock, така што никој не може да ја деинсталира или отстрани AppLock без лозинка. Може да ја оневозможите Напредната заштита кога не ја сакате.

4) Ја заборавив лозинката, како да ја пронајдам? Ве молиме прво ажурирајте ја најновата верзија. И потоа потчукнете на иконата AppLock, кликнете на иконата во горниот десен агол на страницата за заклучување, допрете на “ја заборавив мојата лозинка”. Безбедносен одговор: Внесете го безбедносниот одговор, кликнете на “ресетирање на лозинка”. Безбедна е-пошта: кликнете на “испрати код до безбедносната е-пошта”, внесете го кодот за ресетирање, кликнете на “ресетирање на лозинка”.

EСлики— • Заклучете ги апликациите со лозинка, шема или заклучување на отпечатоци. • Vault: Сокриј слики и видеа. • Добро дизајнирани теми. • Персонализирана позадина, изберете омилена слика • Персонализирани профили: поставете различни групи блокирани апликации • Вклучување на време: автоматско заклучување / отклучување засновано врз основа на време • Заклучување на локација: автоматско заклучување / отклучување засновано на локацијата • Скриј ја иконата на AppLock • Заштита Напредно: спречете го убиениот AppLock од убиецот на задачи • Случајна тастатура: спречете ги луѓето да влезат во ПИН-кодот • Присилно го запрете капакот • Заклучување на заклучување (WiFi, Bluetooth, податоци за мобилна телефонија, синхронизација) • Додаток за AppLock: овозможете / оневозможете AppLock со еден допир • Прекинувач за брзо заклучување: заклучување / отклучување во лентата за известување • Блокирање на дојдовни повици • Поставки на системот за заклучување за да ги спречите децата да не се мешаат • Дозволи краток излез: нема потреба од лозинка, шема, отпечаток од прст во рамките на утврденото време • Избегнувајте деинсталирање на апликации • Ниска меморија користи ге. • Режим на заштеда на енергија

AppLock ја користи дозволата за администратор на уредот. За да овозможите напредна заштита, активирајте го AppLock како „администратор на уреди“. Се користи само за да се спречат натрапниците да деинсталираат AppLock. AppLock ја користи услугата за пристапност. За да овозможите режим на заштеда на енергија, овозможете услуги за пристапност. Услугата се користи само за да ги потсети корисниците со посебни потреби да ги отклучуваат апликациите и да ја намалат употребата на батеријата.

Бидете сигурни дека AppLock никогаш нема да ги користи овие дозволи за пристап до вашите приватни податоци.

ВЕСТИ Нов дизајн. Додадете информации за временските услови. Додадете 3 методи за отворање на скриениот AppLock.

Информации за апликација:Име на апликација: Име на AppLockPackage: com.domobile.applockDeveler: DoMobile LabApk Md5: f9179d7b80e6f1bf933ea0fac83b48b3 Големина на апликација: 8.37 MB Ажурирање на Продавница: 21.08.2019 Име и код на верзија: 2.9.0 (2019081401)

Барања: 4.4+

Преземи Апк

Повеќе информации од Playstore

Стари верзии:AppLock Premium 2.8.9 Апр