Преземете ја апликацијата GH VIP 7 овде и одберете ја и комуницирајте со програмата

Unduh aplikasi GH VIP 7 di sini dan pilih dan berinteraksi dengan program

Веќе овде GH VIP 7, и како што се случи во последниве години, пристигна до програмата вашата официјална апликација кои можеме да ги преземеме бесплатно за iPhone / iPad и за паметни телефони и таблети со Android. Бидете внимателни затоа што обично има лажни или неофицијални апликации кои нема да ви овозможат пристап до целата ексклузивна содржина обезбедена од Mediaset, така што во овој пост ви ги носиме само официјалните.

Што се однесува до самата апликација, таа не се менува премногу во споредба со претходните изданија и практично ја има истата функција што веќе ја знаеме, но прилагодена на оваа нова рата.

Следете директно 24 часа и галаси од самата апликација

преземете ја апликацијата ВИП ВИП 7

Во апликацијата GH VIP 7 ќе најдеме Вести за фактот дека се свесни за сè што се случило во куќата на Гвадаликс. Сепак, можете да го видите и за себе затоа што има двоен сигнал за да го видите непосредно 24 часа преку две камери различно. Овој механичар е објавен во претходното издание.

На ист начин, можеш гледајќи во живо галас преку самата апликација, без да имате телевизор. Секоја недела, само внесете го делот Гала живот во 10:15 ноќ за да пристапите до сигналите на Телевинко.

И ако ви недостига гала, сакате да видите резиме со најдобрите моменти или да го оживеете видеото, во вселената А ла карте Имате многу содржини на располагање за да уживате во одложената.

Потоа, ако не го знаете закупецот, секогаш можете да ги проверите нивните датотеки во тој дел Натпреварувач, во кој се дадени детали за возраста на учесниците и кратките описи, како и нивните главни настани во куќата.

Учествувајте на анкети и гласајте за натпреварувачи

Веројатно е една од најинтересните опции од апликацијата GH VIP 7 Функција ON, со кои можеме директно да комуницираме со програмата. Секој пат кога ќе се започне со прашање или истражување, ќе одиме во ОДДЕЛ за да ги донесеме нашите гласови.

преземете ја апликацијата ВИП ВИП 7

Покрај тоа, преку апликацијата, исто така Номинацијата можете да ја изберете преку СМС-порака. Оваа апликација ве подготвува и автоматски пишува СМС-порака, така што треба само да го дадете за да се испрати; Многу поудобно отколку да научите броеви и текст. Запомнете дека гласањето за СМС-пораки не е бесплатно.

Од друга страна и како и обично, Блоговите и мачките се заклучуваат за минута следете ги другите изданија на дното на кањонот.

Конечно, имајте во предвид дека оваа година се отвори а Телеграм канал до кои може да се пристапи преку апликацијата; Откако ќе се најавите, редовно ќе пристапите до содржината доставена од тимот.

Стартувајте да ја преземете апликацијата GH VIP 7 ако не сте ја инсталирале

Без сомнение Вреди да се преземе апликацијата GH VIP 7 ако не го промашите казанот (и ако исто така го пропуштите, тогаш можете да го обновите кога сакате) или ако го доживеете феноменот „Големиот брат“ како никој друг програм.

Ти можеш преземете ја апликацијата бесплатно во Продавница за Апликации за iPhone или iPad, и натаму Google Play за уреди со Android (Samsung, Huawei, Xiaomi, BQ и други брендови). Ако веќе сте го инсталирале од претходните години, само ажурирајте го на споменатата платформа.

Преземете ја апликацијата GH VIP 7 тука и одберете и комуницирајте со програмата 1 Преземете ја апликацијата GH VIP 7 овде и одберете ја и комуницирајте со програмата 2