Преземете ја апликацијата Mercè 2019 и не пропуштајте никакви ревии во Барселона

Unduh aplikasi Mercè 2019 dan jangan lewatkan pertunjukan apa pun di Barcelona

La Mercè 2019 е тука и како и секогаш, забавата е загарантирана. Барселона е исполнета со многу настани што ќе опфатат 20-24 септември Меѓу оние што се истакнуваат се концертите, сарданата, камионите со храна, изложбите и секако, „Допир на стартот“ и неговата пиротехничка експлозија, што ќе се случи на Плака де Сант umeум и ќе го одбележи официјалниот почеток на градоначалникот на Фиеста. Оваа година, покрај тоа, достапен е Градскиот совет на Барселона бесплатна апликација што можеме да ги преземеме на паметни телефони.

Оваа апликација е интегрирана целата содржина дека можеби ќе треба да ја испланираме нашата рута денес и да импровизираме планови близу до каде сме.

Апликацијата Mercè 2019 ги ​​организира сите настани што ќе ја нападнат Барселона за да го прослават градоначалникот на Фиеста

Со тоа што се раширија толку многу настани за време на викендот – и дел од следново – за нас е лесно да пропуштиме еден што може да нè интересира. Тогаш стапува во употреба апликацијата Mercè 2019, затоа што веќе е агенда што покажува секој настан Тие ќе пристигнат во Барселона.

Одделен со денови и часови, можеме да визуелизираме и да разбереме како секој ќе знае повеќе за нив (опис, место, распоред …). Покрај тоа, тоа е исто така можно направете обратно пребарување: изберете каков вид на настан сакаме и на кои места и денови да ги филтрираме резултатите.

Можеме и ние означи како омилен луѓето што нè повикуваат најмногу за да го имаат тоа секогаш се наоѓаат во делот за хомоним на апликацијата, па дури и додајте го во календарот од нашиот паметен телефон за да не заборавиме.

И настрана од агендата, друга најинтересна карактеристика на апликацијата „Mercè 2019“ е неговата паметен пронаоѓач, со кои можеме да ви кажеме кои прослави се најблиски врз основа на нашата локација.

Накратко, ова е едноставна и директна апликација (дури не бара регистрација) и може да нè ослободи од проблеми за време на одморот во Барселона, особено ако сакаме да ја контролираме локацијата и распоредот на концерти, изложби или настани на кои ние сме заинтересирани да одиме.

Може да ја преземете апликацијата La Mercè бесплатно на уредите со iOS и Android

Апликацијата Mercè 2019 може да се преземе од Продавница за Апликации (за iPhone, iPad) и од Google Play (за Android; Samsung, Huawei, Xiaomi, BQ, LG и други) бесплатно.

Преземете ја апликацијата Mercè 2019 и не пропуштајте никакви ревии во Барселона 1Преземете ја апликацијата Mercè 2019 и не пропуштајте никакви ревии во Барселона 2