Преземете ја апликацијата ORG 2020 за компјутер (Виндоус 7, 8, 10, …

Преземете ја апликацијата ORG 2020 за компјутер (Виндоус 7, 8, 10, ...

Преземете ја апликацијата ORG 2020 за компјутер (Виндоус 7, 8, 10, Мек) 1ОРГ 2020 е виртуелно пијано кое изгледа точно како вистинско пијано. Најдобриот дел, не само што изгледа како вистинска тастатура, туку и ефикасно реагира на допири.

Со ОРГ 2020, можете да научите сами да свирите тастатура. За разлика од вистинската тастатура што не можете да ја користите слободно, ова виртуелно пијано може да оди насекаде. Плус, можете да научите или играте каде било во кое било време од денот. Се прашувате како е можно? ORG 2020 е апликација Android што може да се симне од Google Play Store.

Апликацијата е развиена само за телефони со Android, но игра ORG 2020 на вашиот компјутер Тоа ќе биде искуство за живот. Ако типот на вашиот оперативен систем е Mac или Windows 7, 8 или 10, ORG 2020 ќе работи одлично на тоа.

Во овој туторијал, ќе научите како да преземате и инсталирате ORG 2020 на вашиот компјутер со помош на емулатор за Android.

Што е емулатор за Android?

Емулатор за Android е софтвер или виртуелен уред што служи како платформа за извршување апликации со Android на вашиот компјутер. Постојат два важни емулатори кои се користат добро во овој водич; Тие се BlueStacks и Nox App Player. Ајде да погледнеме брз во процесот на инсталација.

Како да преземете и инсталирате ORG 2020 на вашиот компјутер користејќи BlueStacks

Чекор 1.

Одете на официјалната веб-страница на BlueStacks (https://www.bluestacks.com) на вашиот Windows или Mac OS за да го преземете софтверот. Преземањето трае околу 60 секунди.

Чекор 2

Одете во папката DOWNLOAD на вашиот оперативен систем, пронајдете ја апликацијата BlueStacks (датотека bluestacks.exe) што беше преземена во чекор 1. Кликнете двапати на датотеката со апликации и кликнете ДА на скокачката порака. Кликнете инсталирај во следниот скокачки прозорец и следете го едноставниот процес на инсталација што завршува за само неколку минути.

Чекор 3

Кога инсталацијата ќе заврши, следете ги упатствата на екранот за да поставите BlueStacks за прва употреба. Изберете го претпочитаниот јазик и завршете ги другите упатства сè додека не стигнете до UI-от на Google Play Store

Преземете ја апликацијата ORG 2020 за компјутер (Виндоус 7, 8, 10, Мек) 2

Пријавете се во Play Store со вашата GMAIL сметка, во случај да немате, тоа е бесплатно. Создадете еден и најавете се во продавницата за BlueStacks Play.

Чекор 4.

Откако ќе се најавите во Play Store, користете ја лентата за пребарување во горниот лев агол за да пребарувате за ORG 2020. Кликнете за даунлоадирање и инсталирање, и кога е целосно инсталирана, кликнете ОТВОРИ. Така, можете да започнете ја репродукцијата на виртуелната тастатура ORG 2020 на вашиот компјутер.

Како да преземете и инсталирате ORG 2020 на вашиот компјутер користејќи Nox App Player

Чекор 1.

Да оди http://en.bignox.com/ за да ја преземете апликацијата Nox Player. Кликнете на копчето DOWNLOAD и апликацијата ќе започне со преземање на вашиот Windows или Mac OS. Преземањето исто така трае неколку минути.

Чекор 2

Пронајдете ја датотеката во папката DOWNLOAD, кликнете двапати на апликацијата и потоа кликнете на инсталацијата во скокачкиот прозорец. Следете го процесот на екранот за успешна инсталација. Кога ќе завршите, стартувајте Nox и ќе откриете дека Google Play Store е веќе на главниот екран.

Чекор 3

Пријавете се во Play Store со вашата GMAIL сметка и побарајте ја апликацијата ORG 2020. Кликнете INSTALL за да ја преземете и инсталирате апликацијата.

Во случај ORG 2020 apk да е веќе на вашиот компјутер, користете метод за влечење и пуштање за да ја инсталирате датотеката на емулаторот. Бидете сигурни дека овозможете го root режимот во поставките на Nox системот, функција за споделување датотеки помеѓу вашиот компјутер и плеерот за апликации Nox.

Преземете ја апликацијата ORG 2020 за компјутер (Виндоус 7, 8, 10, Мек) 3

Чекор 4.

После тоа, можете да започнете да уживате во најдоброто искуство со ORG 2020 на вашиот компјутер: Mac или Windows.

Забелешка: Можете да извршите повеќе од една апликација на вашиот оперативен систем користејќи ја мулти-пример функцијата Nox App Player. Започнете нова инстанца што ви овозможува да извршите друга апликација од административниот панел Nox Player Multi-Instance. Истовремено активирање на повеќе од една апликација на продавницата Nox Google Play ќе се заснова на перформансите на вашиот Windows или Mac

заклучок

Инсталирање на ORG 2020 на вашите оперативни системи: Mac, Windows и компјутер не би можеле да бидат толку лесни без употреба на емулатор за Android. Со BlueStacks или Nox App Player, можете лесно да ја инсталирате апликацијата за виртуелни органи. И, ќе започнете да уживате во најдоброто од апликацијата Android ORG 2020 на големиот екран на вашиот компјутер.

Поврзана апликација: ORG 2018 компјутер – Како да преземате и инсталирате