Преземете ја бесплатната ‘Grand Theft Auto: San Andreas’ со новата продавница на Rockstar

Unduh gratis ‘Grand Theft Auto: San Andreas’ dengan toko Rockstar baru

Да, во градот пристигна нова виртуелна продавница. За познатиот EA Origin, Epic Games Store, Steam, UPlay Shop и така натаму, сега треба да додадеме оној што доаѓа директно од креаторот на Grand Theft Auto: Игра Фрлач Rockstar.

Фрлач на игри Rockstar, продавница за Rockstar

Оваа нова продавница со апликации пристигна како шатл за да купи, преземете, каталог и игра сите игри на Rockstar. Ако се прашувате зошто започнувате сопствена продавница за апликации со толку многу достапни опции, одговорот е прилично едноставен. Причината не е никој друг освен приходот. Steam обично зема 30% провизија од генерирана продажба, а во продавницата Epic Games 12%, па што ако можете да ја продадете вашата игра без да дадете никаква провизија?

Поради ова, многу познати развивачи се обложуваат да отворат своја сопствена лента за апликации, бидејќи тие имаат поголема контрола на продажба и заработуваат целосен приход, без притоа да се јават на никој. Па да, има многу продавници, но причината е таму.

Но, проблемот е во самиот Рокстар. Зошто да започнете продавница за апликации за компјутери кога вашата најдобра игра нема верзија за компјутер? Рокстар сè уште нема планови за лансирање Red Dead Redemption 2 на компјутер, така што доаѓањето на продавницата за апликации може да биде малку навредливо за некои корисници. Ако барем тоа е алатка за управување со содржината на GTA V … но не и за тоа. Не постои моден пат за GTA (нешто што ја прави заедницата многу активна денес), а да не зборуваме за системот за пораки или список со пријатели, нешто што се чувствува многу важно сега на оваа карактеристична платформа.

Како да ја преземете Grand Theft Auto: San Andreas бесплатно

За да ја преземете GTA: San Andreas, треба само да го инсталирате инсталаторот за стартување Rockstar Games Launcher. Кога инсталирате фрлач на виртуелни продавници, Rockstar ќе нè награди со дигитална копија на таа мистична игра, така што тоа е само доволно за да креирате профил на услугата и да регистрирате купување со вашата сметка. Ова е ограничена промоција, затоа мора да побрзате да ја добиете играта пред да ја елиминираат промоцијата.

Ти можеш преземете го инсталаторот Rockstar Games Launcher на следниот линк: