Преземете ја изменетата верзија на апликацијата Soundcloud за 2018 година

Преземете ја изменетата верзија на апликацијата Soundcloud за 2018 година

Soundcloud е апликација за социјална музика за уреди со Android и IO, секој може да ги постави своите објави, песни, музика итн. Viper4android е мотор за аудио мод за уреди со Android, можете да добиете неверојатно искуство со звук со апликацијата Viper4android. Веќе го објавивме упатството за инсталација Manny Viper4android за Android Lollipop, Android Marshmallow и Android Nougat. Но, некако Viper4android не работи на новата верзија на апликацијата Soundcloud на Android Marshmallow и Android Nougat, па еве го решението.

Член на форумот Xda ssojyeti2 креиран Изменет Апликација за звук Viper4android компатибилен што можете да го користите на уредите со Android Marshmallow и Android Nougat.

Преземете ја изменетата верзија на апликацијата Soundcloud за 2018 година 1

⇓⇓ Преземете ја апликацијата Modified Soundcloud

v4a.2018.01.05.apk

Препорачано за тебе: –

 • Инсталирајте Viper4Android на Android 7.0 со звучни системи ARISE
 • (Аудио мод) Инсталирајте го Dolby Atmos на Marshmallow и Lollipop Android уредите
 • Преземете Фото позадини за полно Hd Android Nougat во поштенски датотека
 • V4A + DOLBY ATMOS + SONY AUDIO + BEUDS AUDIO Audio Mod
 • Лесен начин за инсталирање на Dolby Home Theater v4 на Windows 7.810

Упатство за употреба: –

 • Инсталирајте Viper4Android и конфигурирајте го.
 • Преземете го Изменето Апк и инсталирај го.
 • Пријавете се со Гугл Плус или вашата е-пошта.
 • Ајде да играме малку песна и да провериме.

Метод 2: –

 • Ако Modded apk не работи, изменете “аудио_полики.Конф
 • за да ја преземете корен истражувач apk и инсталирај го.
 • Отворете истражувач на корен и одете до / систем / ита / врзивно средство.
 • Најдете “аудио_поли.конк“И копирајте го на SD-картичка или телефон.
 • Копирај “аудио_поли.конк“На вашиот компјутер и изменете го со Бележник ++.
 • Најдете ниска_атретност {и отстрани ниска латентна дупка {линија од аудио_поли.конк.

ниска латентност {
стапки на земање мостри 44100 | 48000 | 96000 | 192000 година
маски за канали AUDIO_CHANNEL_OUT_STEREO- формати AUDIO_FORMAT_PCM_16_BIT | AUDIO_FORMAT_PCM_24_BIT
Уреди AUDIO_DEVICE_OUT_EARPIECE | AUDIO_DEVICE_OUT_SPEAKER |

Преземете ја модифицираната верзија на апликацијата Soundcloud 2018 за 2018 година

 • Зачувајте ја датотеката и копирајте ја на вашиот телефон или SD-датотека и заменете ја / систем / ита / врзивно средство.

Рестартирајте го телефонот и уживајте ?

Како коментар споделете подолу