Преземете ја најновата АПК на прелистувачот APUS 2.8.6

Descargar Última APK de Navegador APUS 2.8.6 1

Најновиот АПУС прелистувач АПК 2.8.6 (230) е еден од најдобрите прелистувачи кој има мала големина, но има голема брзина на вчитување. Апликацијата е лесна за употреба и лесна, па затоа ќе биде корисно кога сакате да добиете итни информации во вашите дневни активности. Бидејќи овој прелистувач има одлични перформанси, ова ќе биде еден од најдобрите на пазарот што треба да го користите за навигација. Оваа апликација исто така има одлични карактеристики и ги отстрани неважните карактеристики во прелистувачот, така што перформансите се подобри од оној на другите прелистувачи. Апликацијата исто така има едноставен дизајн кој ќе ги заинтересира луѓето да ја користат апликацијата.

Информации за датотеката за прелистувачи APUS

Развивач: Група АПУС
Верзија: 2.8.6 (230)
Големина на Фајлот: 19) 9 MB
Поставено: 25 август 2019 година во 9:01 часот GMT + 07
Потребно: Android 4.0.3 и погоре
MD5: 1fb737f33789b3661bb25407fe12482b
SHA1: a5b6560d94d1432e041009866879468079cd4664

Преземете го прелистувачот APUS 2.8.6

АПУС прелистувач АПК v2.8.6

Преглед на прелистувачот APUS

Апликацијата ќе ви ги даде своите најдобри перформанси додека пребарувате. Апликацијата е исто така дизајнирана наменски, давајќи му на корисникот ново искуство да сурфа на Интернет лесно и брзо. Оваа апликација е една од најмалите апликации за прелистувачи бидејќи големината на оваа апликација не е поголема од 6 MB. Сепак, иако апликацијата е лесна, одликите на апликацијата се одлични. Приклучоците во апликацијата имаат и посебна функција за флеш плеер, adblock, брз режим, режим на цел екран, итн. што ќе ви помогне да навигирате насекаде. Исто така, ќе ви даде повеќе искуства за истражување на Интернет без рекламирање.

Некои карактеристики што ќе ги изненадат луѓето кога ја користат апликацијата се управување со повеќе јазичиња со безбедносни URL-адреси што ќе го одржат вашиот Android безбеден. Исто така, ќе ве извести кога ќе ја отворите опасната страница или датотеката за ризик на вашиот Android. Покрај тоа, тој исто така нуди и резултати од инстант пребарувања што ќе ви го олеснат прикажувањето на страницата што некогаш сте ја посетиле.

Апликацијата има и одреден режим, вклучително режим на камуфлажа, ноќен режим, режим на игра, брз режим итн., Кои ќе ве задоволат во навигацијата. Апликацијата исто така може да се преземе брзо и стабилно за да не мора да се грижите кога преземате нешто со апликацијата.

Сепак, иако апликацијата е одлична, ќе најдете и некои предности и лошите страни во апликацијата по инсталирањето на вашиот Android. Еве неколку добрите и лошите страни што може да се најдат во апликацијата.

Добрите:

  • Апликацијата е мала во големина, не повеќе од 2MB
  • Може да работи брзо дури и во 2G Интернет врска
  • Лесно е за употреба
  • Многу функции се достапни во апликациите за да се олесни корисникот

Како да се користи

Користењето на оваа апликација не е тешко затоа што е како друг прелистувач. Прелистувачот APUS за Android ќе биде лесен за навигација затоа што треба само да ја отворите апликацијата. Може да управувате со соодветниот прелистувач за вашите потреби додека пребарувате. Користете ја функцијата што е можно подобро за да ја оптимизирате апликацијата кога ја користите за вашиот Android.

ПромениЛог