Преземете ја најновата АПК на Управувач со напредни преземања 7.7.5

Descargar Última APK de Administrador de descargas avanzado 7.7.5 1

Луѓето не пристапуваат на Интернет само за да пребаруваат. Можеме да кажеме дека на повеќето од нив им е потребно да преземаат секаков вид датотеки, од најлесните како слики или музика до најтешките како филмови или филмови. Преземањето слики и музика може да биде толерантно преку прелистувачот. Сепак, ние не мислиме така ако тоа е случај на филм или филм за кој е потребна GB-меморија за преземање. Aе беа потребни часови или дури и повеќе на ниска врска. Значи, ние ја имаме најновата АПК на Менаџер за напредно преземање 7.7.5 (70725) за да размислите во оваа можност.

Информации за напредни датотеки на Управувачот со преземања

Развивач: Димон Видео
Верзија: 7.7.5 (70725)
Големина на Фајлот: 2,8 MB
Поставено: 19 август 2019 година во 9:47 часот GMT + 07
Потребно: Варира според уредот
MD5: 97881e49945490f2ee4aea685c898a67
SHA1: 1a5a537fe3e6dbd4dfb8057011b2513e7388e6f3

Преземете Управувач со напредни преземања АПК 7.7.5

Напреден менаџер за преземање АПК v7.7.5

Пренасочен преглед на менаџер за преземање

Како прво, мора да признаете дека оваа апликација има едноставен интерфејс. Воопшто не е лошо. Всушност, едноставен интерфејс како овој ги прави работите полесни за употреба. Сепак, апликацијата има неколку одлики што треба да ги понуди. Со оглед на едноставниот интерфејс што го има, треба да биде лесно да го совладате користењето на оваа апликација заедно со сите карактеристики што ги има за да ви ги обезбеди. Никогаш не може да знаете дека едноставноста може да ви помогне да ја искористите оваа апликација за вашите потреби. Вреди да се проба.

Друга одлична работа во врска со ADM е што можете да си закажете преземање со тоа. Не мора во моментов да ги преземате работите правилно. Распоредот може да се постави во секое време од денот. Дури и ако го поставите среде ноќ, апликацијата сепак ќе ја заврши работата за вас и ќе се разбуди, така што вашиот посакуван филм или филм веќе е успешно преземен. Мора да кажеме дека ова е прилично ефикасна апликација и го препорачуваме ова затоа што другите сè уште ја немаат таа функција да ви заштедат време.

Сега, кога сте знаеле многу за оваа апликација, време е да научите какви предности и недостатоци може да ви донесе. Наведовме некои од нив од многу луѓе кои веќе ја користат оваа апликација за да добијат што е можно подобар поглед за нивна корист. Еве, тогаш одиме.

Добрите:

  • Многу ефикасна
  • Многу лесен за употреба
  • Побрзо време за преземање
  • Можно скршено ажурирање за преземање

Конс:

  • Додадете видео автоматски овозможено
  • Опција за продолжување на паузата

Како да се користи

Како што беше кажано претходно, бидејќи има едноставен интерфејс, не би било премногу тешко да разберете како да користите Advanced Manager Manager за Android. Само отворете ја апликацијата и допрете го симболот за пребарување за да започнете. Напишете google.com и пронајдете ја датотеката што сакате да ја преземете. Ако апликацијата го поддржува прелистувачот, URL-то за датотека ќе се појави. Потоа можете да кликнете на копчето Додај и да кликнете на Start. Апликацијата ќе ја заврши работата за да ја преземете датотеката и само треба да почекате додека не успее.

ПромениЛог

  • Опција за поставување – Автоматизација – Оневозможи уредник на системот (уредникот нема да ги пресретнува датотеките)