Преземете ја темата и позадината „Последниот дел од нас Дел II“ за PS4

Unduh tema dan wallpaper ‘The Last of Us Part II’ untuk PS4

Одложено е, но натаму Лошо куче Тие работат со полна брзина за да се подготват за следната голема авантура. Јасно зборуваме Последниот од нас Дел II, за жал, тоа нема да дојде до 29 мај, па што да правиме до тогаш? Прилагодете го менито на вашата конзола, на пример.

Нови фигури за колекција TLOU Дел II

Кај „Непослушен пес“ тие сакаа да расположат малку атмосфера, па решија да споделат неколку детали што сакаат фановите. Од една страна, колекционерите ќе имаат нови проблеми на ум, затоа што компанијата најави нови број на колекција Ограниченото издание ја претставува Ели која носи мачета. Овој број има големина од 20 сантиметри и може да се нарача преку веб-страницата „Dark Horse“ пред 13 март.

Тој, исто така, ја потврди достапноста на уште 20 см ПВЦ Ели фигура вооружена со лак, и иако тоа беше бројка претходно откриена, сега кога беше потврдена комерцијализацијата во средината на годината. Се чини дека веб-страницата „Dark Horse“ се распродаде, но може да ја најдете на други овластени дилери.

Како и да е, ако имате повеќе слики од бројки, Кук и Бекер исто така имаат многу големи листови достапни врз основа на концептуалните илустрации на играта. Тие се листови изработени со техниката Глисе, кои доаѓаат со сертификати за автентичност и индивидуални броеви. Постојат неколку модели на располагање, иако некои се распродадени, па затоа треба да побрзате.

Бесплатна тема „Последниот од нас“ Дел II за PS4

Последниот од нас 2

Но, не сите ќе потрошат пари. Лошо куче Тој подготви динамична тема што ја менува позадината на конзолата според времето определено со часовникот на системот на конзолата, да се премести од една сцена во друга според временскиот слот каде сме. Темата може да се преземе од сега и за да ја добиете треба да го внесете само кодот 9DEK-PKNG-N445 на PSN за преземање (4FMP-BBNM-J5L3 код ако сте во Јужна Америка).

Позадина Последниот од нас Дел II

Покрај темата за конзолата, можете да преземете и две позадини со висока резолуција кои ќе бидат неверојатни на кој било уред. Ве оставаме тука за да можете брзо да видите:

Преземете ја темата и позадината „Последниот дел од нас Дел II“ за PS4 1

Преземете ја темата и позадината „Последниот дел од нас Дел II“ за PS4 2 Преземете ја темата и позадината „Последниот дел од нас Дел II“ за PS4 3 Преземете ја темата и позадината „Последниот дел од нас Дел II“ за PS4 4

Прво демо од „Последниот од нас“ Дел II

TLOU дел II

Но, без сомнение, најдобрата вест од сите е дека наскоро ќе видиме слики од демо-игри што може да се играат први. Тоа ќе се случи во PAX East 2020, настан за инди-игра што треба да се одржи во Бостон (Масачусетс) и на кој непослушен пес ќе им понуди можност да ја игра Патрол, фаза близу до почетокот на играта каде Ели и Дина мора да го напуштат Jексон за да ги убијат заразените.