Преземете ја Dragon Ball Z Dokkan Battle 4.4.1 АПК (Ажурирање) – Најнови …

Преземете ја Dragon Ball Z Dokkan Battle 4.4.1 АПК (Ажурирање) - Најнови ...
Преземете ја Dragon Ball Z Dokkan Battle 4.4.1 АПК (Ажурирање) - Најновата верзија 2019 1

Змеј топка З: Битка Докан е една од најпопуларните RPG на акција / стратегија АПК. Корисниците можат да играат со познати ликови од универзумот „Змеј топче“ и можат да создадат своја приказна и да имаат слобода да градат свој посакуван тим суперхерои. Играта е достапна за уредите со Android и iOS.

Играта во Dragon Ball Z Dokkan Battle е тотално различна од која било друга борбена игра затоа што во оваа игра корисниците не можат директно да ги контролираат своите карактери, наместо да ги контролираат, тие треба да ги притиснат сферите на Ки за да ги нападнат. Корисниците можат да користат и други комбинации со избирање на разни карактери, создавајќи спектакуларни комбинации со одлични анимации. Тие мора да се соочат со доста добра конкуренција со другите противници кои се движат од застрашувачката ќелија и замрзнувачот до Тао Па Паи и злото Вегета од сагата на Бабиди. Кога преминувате одредено ниво, станува борбена игра заснована на мозаик, и токму тогаш започнува целата забава.


Преземете Dragon Ball Z Dokkan Battle APK | Ажурирање за 2019 година

Име на играта Змеј топката З Докан битката
име на датотека dokkanbattle-4.4.1.apk
Име на верзијата 4.4.1
Големина на Фајлот 87,55 MB
Потребна е минимална верзија на Android Android 4.0.3 (Сендвич Сендвич МР1, АПИ 15)
MD5 dd56a6b9c213060b56d3deea8707b162
Ажурирано во 20-август-2019 година

Ако сакате да ја победите оваа игра, мора да го соберете најспособниот тим и да ја следите кампањата на историјата.Преземете ја Dragon Ball Z Dokkan Battle 4.4.1 APK (Ажурирање) - Најновата верзија 2019 2

Што е ново во верзијата 4.0.1

  • Новата функција сега е достапна позната како „Препорачани карактери“.
  • Воведена е „ознака“
  • Внесете „Барај знаци по име“
  • Покажете ја големината на податоците додека корисникот ќе преземе ажурирани податоци.
  • Нов кориснички интерфејс и фиксирани некои грешки.

Севкупно, можеме да кажеме дека станува збор за спектакуларна мобилна игра која претставува уште поспектакуларни графики. Играта е официјално развиена од NAMCO BANDAI Games Inc и е бесплатна за сите постојни уреди со Android.

За повеќе информации и најнови ажурирања, бидете во тек GN радарот.