Преземете ја SHAREit 5.0.42_ww Ажурирање на АПК 2019 (Поврзете и пренесете датотеки)

Descargar SHAREit 5.0.42_ww Actualización APK 2019 (Conectar y transferir archivos) 1
Преземете ја SHAREit 5.0.42_ww Ажурирање на АПК 2019 (Поврзете и пренесете датотеки) 1

Ако сакате да ја преземете најновата датотека за АПК за 2019 година објавена од апликацијата Shareit сега, кликнете на дадената врска за преземање.

SHAREit е најчесто преземената апликација за споделување и пренесување на податоци помеѓу различни корисници. Ова е најбрзата апликација за трансфер на платформи. Ова е бесплатно и обезбедува ултра брза брзина на трансфер. Ова е неверојатна апликација за споделување на кој било вид датотека, без оглед на оперативниот систем. Оваа апликација мора да биде инсталирана и од испраќачот и од приемникот. Податоците се пренесуваат кога и двете се активни во апликацијата. Ова не бара повеќекратни селекции, бидејќи исто така можете да создадете група приемници и да испраќате датотеки во исто време.


Преземете го Shareit 2019 АПК

Барање Сподели го
име на датотека Споделете го-5.0.42.apk
Вкупна големина 27,16 MB
Последна верзија 5.0.42_ww
Потребна е минимална верзија на Android Android 4.1 (Beеле Бив, АПИ 16)
Фирма a95968f5803c5d92770f97f94540c004
Ажурирано во 03-август-2019 година

SHAREit апликација 2019 главни карактеристики

  • SHAREit му овозможува на корисникот да ги споделува датотеките меѓу групите, треба само да создаде група на приемници и едноставно да ги испрати датотеките до сите приемници одеднаш. Ова избегнува да изберете повеќе пати.
  • Можете да ги пренесете податоците од вашиот мобилен уред на компјутер со тоа што ќе ги поврзете на компјутерот. Можете исто така да гледате слики и да контролирате PPT преку оваа функција.
  • Податоците што се префрлаат или споделуваат преку SHAREit стандардно ги зачувуваат податоците во внатрешната меморија на уредот. Можете исто така да ја промените локацијата за складирање со допирање на локацијата за складирање и потоа лесно да ја изберете локацијата.
  • Апликацијата секогаш ги потврдува поставките за конекција, т.е. секогаш го прашува испраќачот за тоа како да ги додаде ресиверот и приемникот да ги прифати датотеките.
  • SHAREit бара пристапна точка за споделување на датотеки, а за тоа приемникот може да ги користи своите податоци кога пристапната точка е активна. Можете да го ограничите приемникот да користи податоци едноставно со допирање на лост за да ја ограничи употребата на податоците.
  • Корисниците можат да се префрлаат помеѓу повеќе јазици по нивна погодност, овозможувајќи ви да изберете од 37 јазици.
  • Ултра брз режим за брзина е исто така една од карактеристиките на SHAREit што овозможува пренесување на датотеки со брзина од% од нормалната брзина.

Сега можете едноставно да ги споделите сите ваши датотеки со еден клик во апликацијата. Преземете SHARE и искусете ја практичноста за пренесување датотеки.

За повеќе информации и најнови ажурирања, бидете во тек со Global News Radar