Преземете ја YoWhatsapp АПК 7.99 Анти-Бант v2 Август 2019 Ажурирање

Преземете ја YoWhatsapp АПК 7.99 Анти-Бант v2 Август 2019 Ажурирање

Whatsapp е апликација каде повеќето корисници поминуваат време и таа исто така стана дел од нашата секојдневна рутина. Whatsapp има добар број на корисни одлики, но има некои карактеристики кои се важни за многу корисници, но Whatsapp размислувал за нивно отстранување, како испраќање големи аудио / видео датотеки и многу повеќе. YoWhatsapp е прилагодена модифицирана верзија на Whatsapp која нуди неколку неверојатни дополнителни функции што нормално Whatsapp не ги нуди. Другите режими WhatsApp вклучуваат GBWhatsApp, WhatsApp Plus и многу повеќе. И сега е објавена најновата верзија на YoWhatsapp v7.99 Anti-Ban v2 APK. Останете во тек со Leaker за повеќе детали.

Неодамна, се појави голем проблем со изменетите верзии на „Whatsapp“ каде матичната компанија „Whatsapp“ им забрани на сите корисници да користат други модифицирани верзии на „Whatsapp“. Програмерите се обидоа да најдат решение за ова, додека нивниот прв обид беше неуспех, развивачите на YoWhatsapp ја воведоа втората генерација на Anti-Ban Whatsapp Mod со сите вообичаени и нови карактеристики. Најновата верзија на YoWhatsapp доаѓа со v7.99 Anti-Ban и може лесно да се инсталира. Затоа, не заборавајте да го прочитате овој напис темелно.

YoWhatsapp v7.99 Anti Ban v2 доаѓа со низа нови функции, додека главниот белег е подобрувањето на мерките за забрана, корекција на грешки како што е бубачка кога апликацијата се сруши со порака за грешка на „недоволно простор за пораки“, „блокирање на записот“, грешка каде што корисниците не можеа да додадат налепници, исчезнати сите да ја избришат опцијата, па дури и грешката на Услуги на Google Play за време на регистрацијата.

YoWhatsapp v7.99

Преземете ја YoWhatsapp v7.99 Анти Бан АПК:

Како и другите модифицирани верзии на апликации, YoWhatsapp не може да се инсталира директно од Google Play Store, треба да го инсталирате рачно со вчитување на странично. Ова е целосно безбедно и не треба да се грижите за ова.

Преземете ја YoWhatsapp v7.99 АП-Банка АПК (com.yowa)

Преземете ја апликацијата YoWhatsapp v7.99 за борба против забраната (com.wa)