Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година  АПК на Андроид

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК на Андроид

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 Андроид АПК 1

Апликациите на Apple Watch се посебна раса. На почетокот, програмерите мислеа дека можат да ги пренесат своите апликации во часовникот. Сепак, наскоро дознаа дека корисниците на Watch бараат нешто посебно. Тие сакаат апликации што изгледаат како да биле создадени специјално за Apple Watch, дури и да не биле. Тоа значи целосна функционалност комбинирана со зголемена преносливост и разноврсност. Непотребно е да се каже, тоа е премногу да се праша.

За среќа, Apple Watch Series 4 претставува голема надградба на хардверот. Овој нов модел на Apple Watch е поголем, побрз и попаметен од претходните верзии. Серија 4 ви дава поголема слобода и функционалност од кога било. Далеку е најдобро. Apple Watch сепак. Исто така, тоа е Apple Watch што навистина ќе ве натера да цениме колку одлични апликации на Apple Watch се таму.

Од новите омилени до некои дигитални класици, ова се 20 основни апликации за Apple Watch Series 4.

јаболко часовник Фото: Твитер

Carrot Fit нуди „7 минути во вежбање во пеколот“. Ако тоа не звучи како забавно, тоа е затоа што не е така. Всушност, морков фит ќе ве навреди, ќе ве казни, па дури и ќе ве задебели ако имате премногу тежина. За цело време, тој е исто така доста саркастичен во врска со неговите неуспеси и успеси.

Зошто некој би сакал да преземе ваква апликација за вежбање? Па, затоа што е забавно и работи. Carrot Fit ве инспирира да ја надминете негативноста на апликацијата за постигнување на вашите цели. Исто така, ги одржува вежбите изненадувачки весели преку серија рутински тренинзи на вежбање и некои изненадувачки кул шеги. Покрај сето ова, оваа апликација има некои изненадувачки добри системи за статистика и неколку карактеристики со кои треба да се игра.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 2 Фото: birchtree.com

Малку сме изненадени од тоа колку е тешко да се најде добра апликација за земање белешки за Apple Watch. За тоа прашање, изненадени сме што „Епл“ не испрати апликација за „Епл часов“ веднаш пред вратата. На крајот на краиштата, преземањето на брзи забелешки треба да биде една од најдобрите карактеристики на Apple Watch.

За среќа, има нацрти. Нацрти ви овозможува лесно да ги диктирате, зачувувате, пренесувате и менувате сите брзи белешки што треба да ги преземете. Дури ви дозволува да ги напишете рачно ако одлучите. Факт е дека оваа апликација се граничи со основните.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 3 Фото: fanbytes.co.uk

Добро, така што повеќето апликации за обука на мозоци навистина постојат за да се чувствувате како навистина да направите нешто корисно. Сепак, постојат некои што имаат поголема цел. Ова е особено точно за популарна апликација Apple Watch; Врв

Погледнете, не можеме да гарантираме дека Peak ќе ве направи попаметни или повеќе будни. Она што можеме да ви гарантираме е дека ќе се забавувате многу користејќи го. Различните мини-игри вклучени во Peak вреди да се играат, дури и ако тие не влијаат позитивно на вашата мозочна моќ. Фактот дека тие можат да го сторат тоа го прави Пик суштински одвраќање.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 4 Фото: getpennies.com

Пени Отсекогаш бил еден од најдобрите буџетски апликации таму. Тоа е затоа што тоа е буџетска апликација која не бара да правите ништо друго освен да поминете малку помудро секој ден. Пени ви овозможува лесно да ги следите вашите навики за секојдневно трошење. Со тоа, таа се надева дека ќе ве охрабри да контролирате каде одат вашите вистински трошење пари.

Верзијата на Apple Watch на апликацијата служи како дефинитивно придружно парче во целост. Ги поедноставува веќе едноставните апликации во менито и ви овозможува да го контролирате трошењето на прв поглед. Тоа е одличен начин да останете под контрола.

јаболко часовник Фото: youtube.com

Бидејќи апликациите за превод не се совршени, луѓето имаат тенденција целосно да ги отфрлат. Тоа е грешка, дури и најлошата апликација за превод е подобра од просечниот турист што бара водич за превод. Секако, iTranslate Разговор Не е најлоша апликација за превод. Тоа всушност би можело да биде најдобро.

Уште подобро е на Apple Watch. Лесниот пристап на часовниците го прави забавно работењето преку разговор на повеќето главни јазици. Тоа е сигурно многу повеќе достојно од тоа да имате некој на телефон. Ова е задолжително за секој што патува или работи со меѓународни клиенти.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 5 Фото: qz.com

Кварц Стана една од најпопуларните апликации за вести таму. Оваа услуга ви овозможува да креирате персонализирани новости што можат да се прочитаат во најразлични формати. Без разлика дали сакате само неколку приказни одеднаш или не сакате да добивате 24 часовни политички сигнали, Кварц ви овозможува да ги прилагодите вашите вести. Навистина е весник за модерната ера.

Верзијата на Apple Watch е уште подобра. Тој успева да ги претвори најважните вести во денот во уште поварливи информации. Само не заборавајте да задржите разни извори на информации.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 6 Фото: idownloadblog.com

Има многу апликации за снимање, но ниту една не сака Само притиснете Record. Во наједноставна форма, апликацијата ви овозможува да снимате аудио. Сепак, тоа е само наједноставна функција. Исто така, тој е способен да конвертира говор во текст, овозможува лесна организација на датотеки, па дури и поддржува повеќе јазици.

Верзијата на Apple Watch на оваа апликација ги задржува своите најважни карактеристики, но додава дополнителен слој на пристапност. Сега е полесно од кога и да било да снимате состанок или разговор, а потоа да го пронајдете и архивирате како сакате. Се разбира, не секој има потреба од апликација за снимање, туку на оние на кои им треба.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 7 Фото: thesweetsetup.com

Нема недостаток на одлични менаџери со лозинки, но наоѓањето на одличен менаџер за лозинки за Apple Watch е малку покомплицирано. Дури и најдобрите менаџери со лозинка како Dashlane користат прилично едноставни и ограничени апликации на Apple Watch

Потоа имате 1 збор. 1 лозинка на Apple Watch Апликацијата е една од најкомплетните апликации од овој вид што ги видовме на овој уред. Ви овозможува лесно пристапување и управување со зачуваните лозинки, па дури и нуди некои дополнителни безбедносни карактеристики за оние што се нервозни да ги чуваат своите лозинки околу зглобовите. Најдобро од сè, многу е лесен за употреба.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 8 Фото: youtube.com

За да се истакне фитнес-апликацијата, треба да понуди нешто што навистина не го прави ниту една друга апликација. Ленти Тоа го прави на многу интересен начин. Погледнете, тоа е навистина само колекција на неверојатни вежби. Сепак, ги презентира на лесен начин да се следат. Едноставно завршете го тренингот што се појавува на екранот, повлечете некогаш кога ќе завршите и направете го следново.

Овој начин на разградување дури и на најинтензивните вежби во сварливи парчиња, ве тера да се чувствувате како постојано да постигнете нешто. Добрата вест е дека сте. Лошата вест е дека овие вежби се изненадувачки интензивни.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 9 Фото: macrumors.com

Колку е интересно колку што истражуваш нов град, секогаш е битка. Има дел од вас кои би сакале да го познаваат градот, но некако за прв пат да го видат. Глупо како звучи, Транзит на градски мапа ви овозможува да го постигнете тоа. Мапира неколку главни градови низ целиот свет и ги намалува до најдобрите информации за сообраќајот. На пример, не само што ќе ви каже која метрото треба да се земе, туку и најдобриот автомобил за влез.

Во суштина Citymapper Transit ги истражува нови градови навистина забавно повторно.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 10 Фото: engadget.com

Бевме шокирани кога Apple Watch објави без поддршка од Spotify. Бевме изненадени кога ги видовме годините без Spotify да стартува апликација Apple Watch.Конечно, Spotify објави компатибилна верзија на Apple Watch за нивната услуга.

Додека сè уште чекаме да ја ставиме верзијата на Apple Watch на Spotify преку нејзините чекори, раните извештаи укажуваат дека таа работи како што може да се очекува. Во секој случај, Spotify останува суштинска услуга за стримирање музика и доволно е да се знае дека Apple Watch конечно го поддржува.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 11 Фото: idownloadblog.com

IFTTT Може да направи толку многу што всушност е малку тешко да се опише правилно. Во основа, замислете дали сите ваши омилени услуги беа сведени на серија мали додатоци. Замислете, тие додатоци беа на вашиот Apple Watch. Сега, замислете да можете да користите апликација на вашиот часовник за да управувате со сметките на социјалните мрежи или да контролирате светлосни светла во вашиот дом.

Ова е само слика од она што го нуди IFTTT. Неговата целосна функционалност е ограничена само на тоа колку сте подготвени да ја истражите. Всушност, IFTTT е совршен придружник / замена за многу од апликациите на оваа листа.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 12 Фото: Твитер

Тешко е да пронајдете одлични игри за вашиот Apple Watch. Помалиот приказ на часовникот значи дека генерално сте ограничени на многу едноставни наслови на тривија и игри загатки. Ако ниту едно од нив не е ваша работа, препорачуваме да преземете Tiny Armies.

Мали армии не беа направени за Apple Watch, но се чувствува како што е. Овој конкурентен наслов ве тера да се борите против другите армии за доминација. Додека неговите слики може да бидат едноставни, ова е изненадувачки длабока и играчка стратешка игра која е одлична при брзи пукнатини.

јаболко часовник Фото: argyllfreepress.com

Ако не сте чуле за тоа Еверноте Во овој момент, чувствуваме малку завист. Тоа е затоа што користењето Evernote е за откритие. Започнете со запишување на неколку едноставни белешки. Оттука, започнете со истражување на функциите за скенирање и зачувување на функциите. После тоа, постојат опции за организација, складишни визит-картички и многу повеќе.

Evernote е апликација за белешки што се вклопува во вашиот живот. Верзијата на апликацијата Apple Watch ви гарантира дека никогаш нема да отстапувате од забелешките што ви требаат најмногу. Исто така, прави апликациите веќе stвездени потсетници да бидат многу покорисни.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 13 Фото: canarymail.io

Зачудувачки е тешко да се најде добар менаџер за е-пошта за Apple Watch. Проблемот се чини дека е што дизајнерите на апликации не пронајдоа одлични начини да го претворат приказот на мали часовници во ефикасен менаџер за е-пошта.

Дури и ако Канар Пошта не би била една од ретките од ваков вид, таа сепак би била една од најдобрите. Канаринот прави одлична работа за поедноставување на е-поштата до основите. Резултатот е особено ефикасен менаџер за е-пошта што елиминира многу функции.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 14 Фото: watchaware.com

Apple Функционалноста на часовникот како фитнес-уред е еден од неговите најдобри квалитети. Всушност, сè друго што нуди е значителна предност. За подолго време, Nike + Run Club Се сметаше за златен стандард на апликации за фитнес. Едноставната причина зошто тоа е случајот е поврзана со фактот дека на апликацијата не недостасува ниту една функција што би можеле да ја сакате.

Nike + е статистика машина која ја анализира вашата кариера пред, за време и после. Верзијата на Apple Watch ви овозможува пристап до сите прекрасни информации со само поглед на вашиот зглоб. Тоа е многу повеќе од педометар.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 15 Фото: Trustedreviews.com

Веројатно не мислите на вашиот Apple Watch како уред за игри, но може да биде со вистинските апликации. Само треба да пронајдете игри што само трчаат, но се исклучително сложени. Тоа е она што владее! испорака во мечеви.

Правила! станува збор за следење на правилата за отстранување на серија плочки. Некои игри може да ве замолат да ги отстраните во опаѓачки редослед. Други можеби ќе сакате вие ​​да ги организирате според карикатурата за цртани филмови што ги краси сите. Сите овие правила изгледаат едноставни, но тие ќе бараат од вас да го скршите мозокот за да ги следите. Правила! Лесно за учење и тешко е да се совлада играта е исто толку зависност како и играта за Apple Watch.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 16 Фото: reddit.com

Време на исповед: Нано за Reddit не е најдобрата апликација Reddit таму. Можеби не сте ниту во првите пет на одбројувањето на најдобрите апликации за iPhone Reddit. Сепак, тоа е исклучителен случај. Апликација за reddit на Apple Watch.

Всушност, тоа е веројатно најдобрата апликација Reddit за Apple Watch. Понекогаш чудниот дизајн на Reddit претворете го во нешто што е лесно да се движите и управувате на вашиот Apple Watch. Во крајна линија е дека ви е потребна оваа апликација ако имате Apple Watch и користите Reddit.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 17 Фото: macrumors.com

Фантастична 2 сака да биде единствената календарска апликација што ја користите. Знаеме дека звучи како тешка задача. Да ја прескокнат таа висока задача, развивачите на оваа апликација ја дизајнираа со неколку витални карактеристики. Овие вклучуваат специјални опции за роденден, широки опции за известување за позадини и поедноставени, но прилагодливи дневни потсетници, доставени директно до вашиот зглоб.

Сепак, адут на оваа апликација е колку органски сето тоа се чувствува. Поставувањето потсетници е лесно како и зборувањето. Промената на видот бара трепкање на зглобот. Потсетниците секогаш се појавуваат кога ви се потребни. Во основа, оваа апликација секогаш работи онака како што сакате.

Преземете 20 најдобри апликации на Apple Watch од 2019 година
 АПК Андроид 18 Фото: shazam.com

Шазам Тоа е еден од оние концепти на кои не можете да верувате кога прв пат ќе ги слушате. Апликација што слуша музика и ја идентификува песната и уметникот? Сигурно, сите сонувавме за таква програма во одреден момент. Таа почетна идеја го направи Шазам неверојатно популарен, но оттогаш тоа расте. Сега, дури ви овозможува да увезувате и да играте песни што ги идентификувате со апликацијата.

Shazam на Apple Watch е едноставно натпревар направен на небото. Нема ништо како да го допирате зглобот, да научите за вашата нова омилена песна и потоа да ја додадете во прилагодена листа за репродукција за подоцна.