Преземете Megadede 1.1.3 APK (ажурирано) за Android- најновата верзија 2019 година

Преземете Megadede 1.1.3 APK (ажурирано) за Android- најновата верзија 2019 година
Преземете Megadede 2019 APK за Android

Ти сакаш за да ја преземете најновата верзија за 2019 година на АПК на Мегадде? Ако е така, тогаш сте на вистинското место. Само кликнете на дадените врски за да ја добиете оваа апликација.

Апликациите за пренос во живо се помеѓу една од најдобрите работи што Технологијата ни понуди. Со вакви апликации можеме да ги видиме нашите омилени програми, филмови, спорт или вести кога и каде сакаме на нашиот мобилен уред. Повеќе не треба да продолжиме со нашата телевизија да погледнеме во какви било важни вести или до погледнете во кое било лимам настан или шоу. Оваа апликација е дизајнирана за уреди со Android и е крајно компатибилен со нив.


Преземете ја Waze 2019 АПК

Апликација за Android Мегадиде
име на датотека megadede1.1.3.apk
Последна верзија 1.1.3
Големина на Фајлот 5.1 MB
Потребна е минимална верзија на Android Android 4.1 (Beеле Бив, АПИ 16)
Ажурирано во 22 август 2019 година

Овде можете да гледате бројни филмови, ТВ-емисии, спорт, итн. Сите во едно. Уживајте во привилегијата да гледате што сакате на вашиот уред со Android. Пребарај за нешто што сакате да гледате како омилен филм или која било серија и ќе ви ги покаже сите релевантни резултати од кои можете да изберете оној што сакате да го видите. Иако апликацијата е дизајнирана и развиена само на шпански јазик има дел од апликацијата каде ќе добиете англиски јазик исто така со некои други јазици исто така.

Бидејќи официјалниот јазик на апликацијата е шпански За оние кои не знаат шпански, еве неколку чекори што ќе ви помогнат креирајте своја сметка со супер лесни чекори

 1. Прво отворете ја веб-страницата Megadede и кликнете „Регистрирај се“ за да се регистрираш и да ја креирате вашата сметка на тоа.
 2. Тогаш Прво чекор ќе бидете пренасочени кон форма во која мора да ги пополните основните информации потребни за создавање на вашата сметка. Еве го значењето на оние работи што ќе бидат прашани во форма:
   • Ниеуарјос Корисничко име
   • Противзнак Лозинка
   • Вистинско име телефонски бројр

Пополнете ги овие детали и потоа потврдете и сите сте подготвени.

Преземи Megadede АПК Еве неколку неверојатни одлики на Megadede кои едноставно ќе го подобрат вашето искуство при користење на оваа апликација:

 • Ексклузивна содржина: тука ќе најдете таа ексклузивна содржина што не може да ја најдете никаде на друго место. Пронајдете ги главно најновите филмови и серии овде во оваа апликација.
 • Додавање омилени: Можете да додадете омилени канали, ТВ-емисии, филмови, итн. во списокот со омилени, за да не мора да пребарувате секој пат кога сакате да ги видите. Willе ги организира сите на едно место.
 • Неверојатни списоци – Тука ќе најдете и неколку неверојатни списоци со емисии, филмови, итн. создадени од други корисници и исто така можете да ги следите.
 • Гледајте офлајн – Ова е неверојатна карактеристика која ќе ви овозможи да гледате нешто офлајн, бидејќи ви дава можност да преземате, за да можете да ги гледате дури и без мрежна врска.

За повеќе информации и најнови ажурирања, бидете во тек GN радарот.