Преземете MP3 машина за мелодии за сечење Pro 49 apk

Преземете MP3 машина за мелодии за сечење Pro 49 apk 1

MP3 машина за мелодии за секачи за музика Pro 49 apk

Апликацијата Cut mp3, ринг-тон ви помага да пресечете омилен дел од аудио песна, музичка датотека. Резултатот за намалување може да го користите како мелодија, аларм, тон за известување или музичка песна. Можете лесно да управувате со резултатите од сечењето и да ги споделите со вашите пријатели.

Оваа апликација е најдобрата опција за создавање на сопствени мелодии (поддржува формати WAV, FLAC, AAC). Корисникот може да снима аудио во живо и потоа да ја користи оваа апликација како уредник за уредување и исечење на најдобрите делови. Уредникот поддржува MP3, WAV, AAC, AMR, FLAC и повеќето други формати на музика. Музички уредник, создавач на мелодии за аларм, машина за рингтонови или производител на мелодии за известување се други имиња на оваа апликација.

Со производител на уреди за сечење и тон mp3, можете: + Одберете музика (MP3, WAV, ACC, FLAC, ARM) од вашиот мобилен телефон, а потоа изберете го делот што сакате да го исечете од музичката песна + ИЛИ да снимите аудио во живо и потоа изберете го делот што сакате да го исечете од вашиот аудио. Можете да зачувате како мелодија, аларм, нотификација или нова песна за слушање. Можете исто така да го споделите.

Детални карактеристики: – Пронајдете ја целата музика, аудио датотеки зачувани во меморијата на телефонот и SD-картичките – Уредете музика, аудио со две опции: исечете (избришете лево и десно) или избришете центар. Изберете ги деловите со поставување на почеток и крај за аудио клипот или со помош на изборен интерфејс за допир. Снимајте аудио во живо, музика за уредување. Зачувајте како мелодија, аларм, нотификација или нова песна за слушање. Опција да го избришете (со предупредување за потврда) креираниот ринг-тон – Опција да го именувате новиот исечен клип додека го зачувувате – Поставете го новиот клип како зададен тон на ringвонење или доделете го на контакти, користејќи го овој уредувач – Управувајте со ринг-тонот контакт повик

Преземете го секачот за аудио, mp3, за да го направите најдобриот ринг-тон од вашите омилени песни. Ако имате какви било прашања во врска со производителот на аудио секачи и тонот, ве молиме испратете ни ги вашите повратни информации.

Информации за апликација:Име на апликација: MP3 машина за мелодии за сечење машина ProPackage: com.th.ringtone.maker.pro Развивач: Снимач и паметни апликации Md5 Apk: fb26d03c9342fcabef7881181254f456Apk Големина: 7.58 MB Ажурирање на Play Store: 19 јули 2019 година Име и код: 49 (49) )

Барања: 4.1 и погоре

Преземи Апк

Повеќе информации од Playstore