Преземете NS WhatsApp 3D 7.10 АПК (Ажурирано) за Android | Последно …

Преземете NS WhatsApp 3D 7.10 АПК (Ажурирано) за Android | Последно ...
Преземете NS WhatsApp 3D 7.10 АПК (Ажурирано) за Android | Најновата верзија 2019 1

Ти сакаш за да ја преземете најновата верзија за 2019 година на 3D APK на NS WhatsApp За Android? Ако вашиот одговор е да, тогаш вие сте на вистинското место. Само кликнете на врската за преземање во средина на овој напис за да ја добиете оваа апликација во моментов.

Сите сме многу свесни и запознаени со WhatsApp, бидејќи ова е една од најголемите и најдобрите апликации за размена на пораки во светот, 1,3 милијарди луѓе ширум светот кои се активни корисници на оваа апликација. Иако WhatsApp е најпознатата апликација за пораки во светот со сите најнови карактеристики, сите ние сакаме да имаме дополнителни функции во секоја апликација. Оваа статија е за неверојатна апликација WhatsApp MOD, каде што ќе ги добиете сите најнови карактеристики што не можете да ги добиете во официјалната апликација. Името на апликацијата е NS Whatsapp 3D, кое е достапно за уреди со Android.


Преземете ја NS WhatsApp 3D APK (Ажурирано) за Android | Најновата верзија 2019 година

Барање NS WhatsApp 3D
име на датотека nswhatsapp3d-7.10.apk
Вкупна големина 46.06 MB
ажурирана верзија 7,10
Потребна е минимална верзија на Android Android 4.0 (Сендвич за сладолед, АПИ 14)
Ажурирано во 18 август 2019 година

Преземете NS WhatsApp 3D 7.10 АПК (Ажурирано) за Android | Најновата верзија 2019 2 Еве малку опис на апликацијата што ќе ви овозможи да ги знаете сите потребни информации. Оваа изменета апликација е Сосема ќе го подобри вашето искуство за користење на WhatsApp. Willе има многу повеќе функции и карактеристики што се додадени, некои од нив се-

  • автоматски одговор Оваа апликација МОД Испрати Автоматски одговори на пораки кога е недостапно да одговорите.
  • Персонализација Може да ја прилагодите вашата апликација како Willе има многу опции за прилагодување што ќе бидат достапни со оваа верзија. Можете да го промените изгледот на интерфејсот, икони, теми и многу повеќе за да бидат поинтересни.
  • Одлична приватност Не мора малку да ја загрозувате вашата приватност со оваа апликација. Постојат неколку напредни опции кои ќе ви помогнат да ја заштитите вашата приватност подобро од кога било.

Постојат и многу други карактеристики исто така јас сакам можете да додадете нови администратори во вашите групи WhatsApp и многу повеќе.

Чекори за инсталирање на NS WhatsApp 3D на телефон со Android

  1. Како прво, треба да направите копија на сите ваши податоци и разговори од вашиот службен месинџер WhatsApp за да не ги изгубите потребните информации.
  2. По резервната копија, избришете го постојниот Messenger WhatsApp и преземете NS Whatsapp 3D на вашиот уред.
  3. За да ја преземете оваа верзија ви е потребна за да ја овозможите опцијата од непознати извори во поставките на вашиот уред за да немате проблеми.
  4. По инсталацијата, најавете се со постојниот број WhatsApp за да ги добиете сите важни разговори и детали назад и да си одат. Започнете да го користите и да имате неверојатно искуство.

Овие беа неколку лесни чекори за инсталирање на апликацијата на вашиот уред и тогаш никогаш нема да се врати на вашиот оригинален месинџер WhatsApp.

За повеќе информации и други додатоци WhatsApp, бидете во тек GN радарот.