Преземете RAR за Android Premium 5,71 apk

RAR para Android

RAR за Android

RAR за Android Premium 5,71 апк

RARLAB RAR за Android може да создаде архиви RAR и ZIP и да ги декомпресира архивите RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ. Команда за поправка ZIP и RAR. Референтна функција компатибилна со референцата RARLAB WinRAR. Пријавување на наплата, редовни и волумени за обновување, криптирање, цврсти датотеки, со користење на повеќе јадра на процесорот за компресирање на податоците. Покрај стандардните ZIP архиви, функцијата за декомпресија поддржува ZIP и ZIPX со компресија BZIP2, LZMA и PPMd. Командата Unrar е достапна за сите верзии на RAR-датотеките, вклучувајќи ги и најновите RAR5. Формати на датотеки ISO UDF и ISO9660 можат да бидат распакувани. Ако сакате да ни помогнете да преведеме RAR на вашиот јазик, преземете RAR за датотеки со јазик на Android во делот “Extras RAR” на http://www.rarlab.com и следете ги упатствата во readme.txt. Ви благодарам.

ШТО Е НОВО 1. Кога внесувате лозинка со датотека, последната состојба на опцијата “Шифрирај имиња на датотеки” се зачувува и потоа се враќа на последователните инструкции за лозинка со датотеки. RAR може погрешно да ја пријави грешката на бришење откако успешно избришал датотека на надворешна SD-картичка или USB-уред. Поправено сега

Информации за апликација:Име на апликација: RAR Име на пакетот: com.rarlab.rarApk Md5: ed77deb5484f0949946bf4e206428ff6Apk Големина: 5.11 MB Ажурирање на Play Store: 16.08.2019 Име и код на верзијата: 5.71.construcción73 (73)

Барања: 4.0.3 и погоре

Преземи Апк

Повеќе информации од Playstore