Преземете Télécharger le dernier АПК JioChat: Jио KBC главно заедно 3.2.7.3.1121

JioChat: Најновиот Playио KBC Play With APK 3.2.7.3.1121 (1911211331) беше развиен како онлајн игра што ќе се игра на ТВ-шоу во живо наречено Каун Банега Крорепати (KBC). Апликацијата JioChat ќе прикаже прашања во реално време кога програмата се емитува на телевизиски канали. Вие мора да одговорите правилно за да одите на следното прашање. Ако вашиот одговор е точен, ќе продолжите на следното прашање. Оваа игра е доста комплицирана, па ако вашиот одговор не е во ред, може да ве извади од игра. Играјќи ја оваа игра, ќе доживеете висококвалитетен звук, засилени пораки и видео конференција.

JioChat – Jio KBC Репродукција на информации за датотеката

Развивач: Reliance Jio пораки Услуги ПВТ ООД
Верзија: кога: 3.2.7.3.1121 (1911211331)
Големина на Фајлот 32) 2MB
Поставено: 13 февруари 2020 година во 08:18 часот GMT + 07
Потреби: Android 4.4 и повеќе
MD5: f3101f9a6c27f119007bd7461128be8d
SHA1: d50c7621c1f05b3fb5a4e3f38dcab0f4c755cf26

Преземете JioChat: Jio KBC Play With APK 3.2.7.3.1121

JioChat: Jio KBC Играјте со прегледи

Сезоната 9 на Каун Банега Кререпато (KBC) стана една од најпопуларните телевизиски емисии на телевизијата Сони. Гледачите на KBC сега можат да ја играат оваа игра на уред со Android. Тие можат да го репродуцираат преку JioChat: Jio KBC Play заедно за Android лесно кога програмата се емитува. Заедно со настанот KBC, оваа апликација ќе прикаже опција за прашање и одговори. За да освојат награди, публиката или играчот мора да изберат точен одговор. За секој точен одговор, одговорот на публиката ќе добие поени. Сите поени мора да бидат откупени пред 15. За наградите, бодовите мора да бидат откупени пред 31. Победниците ќе добијат СМС порака од апликацијата. За оние што одбрале погрешен одговор, почекајте додека не се појави следното прашање на екранот. Сепак, за да ја добиете играта, вашата работа не е само да го изберете вистинскиот одговор, туку и да го блокирате вашиот одговор.

Покрај функциите за играње игри, оваа апликација има функции на пораки, видео повици и говорно повикување со конференции. Можете лесно и веднаш да испраќате пораки до некој од вашите партнери од JioChat во групна или контакт еден-на-еден. Кога разговарате со нив, можете да испраќате фотографии, видеа, емотикони и датотеки. Можете исто така да создадете големи групи со најмногу 500 члена. Ова ви овозможува да правите бесплатни разговори кон сите контакти на JioChat исто така. Сега, ајде да ги сумираме добрите и лошите страни на оваа апликација.

Про:

 • Има многу карактеристики.
 • Ова е забавна и зависност апликација.
 • Сосема бесплатно е без реклами.

Конс:

 • Понекогаш прашањата се премногу комплицирани.
 • Публиката или плеерот има само ограничено време да одговорат.

Како да се игра апликацијата

По влегувањето во апликацијата, ќе добиете известување за KBC. Тогаш мора да изберете англиски или хинди. JioChat има PlayAlong, посебен канал кој е отворен за да им го олесни сите почетници. Играјте KBC со натпреварувачите кога шоуто се емитува на Sony TV. Изберете го точниот одговор за прашањето прикажано на екранот. Не заборавајте да го блокирате точниот одговор со кликнување на копчето “блок”. Мора да изберете одговор во ограничено време. Временскиот рок е класифициран на следниов начин:

 • Прашања 1-5: 15-30 секунди
 • Прашања 6-10: 60 секунди
 • Прашања 11-15: Нема ограничувања

Клиентите на Jio сега можат да учествуваат и во KBC Play, но мора да купат нова Jio SIM картичка.

ПромениЛог

 • Препратените пораки сега се обележани
 • Искуството со гледање на Слики на Слики бесплатно
 • Одете напред и споделете ги омилените канали со пријателите
 • Некои подобрувања во UI-то засновани на вашите повратни информации