Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најновата верзија 2019 година

Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најновата верзија 2019 година

Можеби сте слушнале за Whatsapp плус. Таа е една од најпопуларните верзии на официјалната апликација WhatsApp достапна на Интернет. Ако сте корисник на Android, можам да се обложам дека нема да негирате дека сте некаде навикнати на оваа неверојатна порака за пораки.

whatsapp плус

Ако така едноставното WhatsApp беше забрането, што ако epиркачите започнат со лансирање, да направат повозбудливи измени на апликацијата? Тоа е доста интересно, нели?

Може да проверите и друга двојна апликација WhatsApp за Android: Gb WhatsApp

Океј, те покрив. Значи, без понатамошно прилагодување, да преминеме на темата.

Еве во оваа статија, ќе одам да ползам насекаде WhatsApp Plus V7.00 за Android Најновата верзија 2019 година. Knowе ги знаете секоја од наведените апликации, од нивните функции до упатството за преземање.

WhatsApp Plus е модифицирана сигурна верзија за клонирање на официјалниот WhatsApp. Тој доаѓа со одличен UX и има многу неверојатни карактеристики кои не постојат на WhatsApp.

WhatsApp Plus првично беше развиен од Ралфанс. Но, за жал, оваа апликација веќе не работи поради некои проблеми што ги разгледува WhatsApp Inc. Подоцна, развивачот на АПК, наречен Абу Хусеин, го развие WhatsApp Plus APK mod. Овој мод APK ги има сите карактеристики што беа во оригиналниот WhatsApp Plus.

Она што го прави овој мод WhatsApp популарен меѓу другите верзии се карактеристиките од кои се создадени. Значи, ајде да ги видиме карактеристиките што ги има оваа неверојатна модна апликација.

Карактеристики на WhatsApp Plus

Whatsapp плус има тони неверојатни карактеристики што ќе ги сакате. Многу корисници на WhatsApp сметаат дека оваа АПК е многу интересна и подобра од која било друга алтернативна опција. Ова е затоа што обезбедува многу карактеристични карактеристики, како што е последната скривка, испраќајте поголеми датотеки, видео повици и многу повеќе во мало. Дополнителните карактеристики на WhatsApp Plus ви овозможуваат споделување на сите видови на аудио датотеки, видеа, слики и е-книги. .

Подолу наведувам некои од оние неверојатни одлики на WhatsApp Plus што ќе ги добиете по инсталирањето на вашиот паметен телефон Android.

 • Скријте последно видено, сина марка и двоен знак.
 • Овозможена е функцијата за видео повик.
 • WhatsApp Plus има ексклузивна анти-забрана функција достапна со овој мод.
 • Испратете текст емитувана во групи (само текстуални пораки)
 • Thisе добиете многу одлики за прилагодување со овој mod APK.
 • Променете ја иконата за старт на вашиот WhatsApp Plus.
 • Има вграден систем за блокирање за да можете да ја блокирате вашата апликација WhatsApp без никаква апликација од трети страни.
 • Границата со зборови за државата е зголемена од 139 на 255 карактери.
 • Способност за филтрирање на пораките кога разговорот е избришан.
 • Има неверојатен сервер со теми за да можете да преземате и примените нови теми според вашите потреби.
 • Тематските емоции и пребарувањето на GIF додадоа.
 • Овој мод има 13 стилови на меурчиња и 17 стилови на крлежи.
 • Можете да ги прегледувате медиумите пред да преземете. Тоа ќе ви помогне да ги зачувате вашите податоци.
 • Сега можете да испратите видео од 30 MB. Претходно, границата беше само 16 MB.
 • Испратете 90 слики одеднаш наместо 10 копии.
 • Овозможено споделување на локација во живо.
 • МО на приватност и теми МО.

Како да преземете и инсталирате WhatsApp Plus за Android?

Можете да преземете WhatsApp Plus V7.00 за најновата верзија на Android 2019, од врската дадена подолу. Преземањето на оваа апликација е прилично едноставно, но инсталирањето на вашиот телефон со Android е малку комплексно, особено кога станува збор за инсталирање на mod APK верзија на WhatsApp без да ја изгубите историјата на разговорот.

Ве молиме следете го водичот даден чекор по чекор.

Преземете Whatsapp Plus

 • Првото нешто што треба да направите е, преземете WhatsApp Plus V7.00 од копчето за преземање погоре.
 • Ве молиме, копирајте ја претходната историја на разговори, бидејќи не сакате да ја изгубите. За да го направите ова, прво одете на вашето Поставки за WhatsApp -> Разговори -> Поддршка за -> кликнете Резервни разговори, И вие сте подготвени.
 • Тогаш ви треба деинсталирај WhatsApp од вашиот паметен телефон Андроид. За да продолжите со ова, одете до вашиот Поставки за телефонот -> Апликации -> WhatsApp -> Деинсталирај. Тоа е
 • Сега е време да го инсталирате модот АПК на WhatsApp Plus што сте го презелеле од врската за преземање погоре.

Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најновата верзија 2019 1

 • Откако ќе ја инсталирате, отворете ја апликацијата и кликнете Прифатете и продолжете и ќе ви овозможи пристап до вашиот уред.

WhatsApp Plus

 • Внесете го вашиот мобилен телефонски број и потврдете го.

Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најновата верзија 2019 2

 • По верификацијата, ќе се појави скокачки прозорец, барајќи да ја вратите најновата резервна копија. Направете го ова и почекајте неколку минути додека апликацијата не ја врати вашата историја од претходните разговори.

Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најновата верзија 2019 3

 • Откако ќе завршите со горенаведените чекори, внесете го вашето име и изберете фотографија со профил.

Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најновата верзија 2019 4

 • Честитки, успешно инсталиравте WhatsApp Plus на вашиот паметен телефон Андроид. Сега уживајте во неверојатните одлики што ги нуди услугата.

Преземете WhatsApp Plus v7.00 за Android Најнова верзија 2019 5

Тоа е тоа за овој конечен водич за WhatsApp Plus. Следете ги чекорите погоре за Преземете WhatsApp Plus V7.00 за Android најновата верзија 2019 или преземете Whatsapp плус.