Пробајте го новиот полнач за мултифункционални полначи Xiaomi Youpin IDMIX за следното патување

Coba pengisi daya super perjalanan multifungsi IDMIX baru Xiaomi Youpin untuk perjalanan Anda berikutnya 1

Пробајте го новиот полнач за мултифункционални полначи Xiaomi Youpin IDMIX за следното патување 1


Пробајте го новиот полнач за мултифункционални полначи Xiaomi Youpin IDMIX за следното патување 1

Со текот на годините, Xiaomi лансираше разни производи што можат да бидат корисни кога патувате. Платформата за купување на бутик живот Xiaomi неодамна ја лансираше ИДМИК, супер мултифункционален полнач за патувања.

Патниот полнач, наводно, комбинира три главни функции. Xiaomi IDMIX функционира како адаптер за напојување и мобилно напојување, покрај тоа што поддржува и безжично полнење. Тој е компатибилен и со британски, европски и австралиски адаптери.

Полначот Xiaomi има пински со можност за преклопување што го олеснува користењето. Портата Type-C поддржува PD излезна моќност PD 30W со кабел за податоци од 1 метар CC.

Мултифункционалниот полнач за патувања Xiaomi IDMIX може да се користи и како мобилна банка за напојување. Има резервна копија на батерија од 10000mAh што може да го наполни вашиот мобилен телефон додека патувате. Интерфејсот Type-C поддржува брзо полнење на PD 18W, што е задоволувачки резултат за енергетската банка.

Mi ULTRA Брзо USB полнач со податоци за кабел 2.4 Мобилни полначи со кабли за одвојување (црни, вклучувајќи кабли)

Mi ULTRA Брзо USB полнач со податоци за кабел 2.4 Мобилни полначи со кабли за одвојување (црна, … РС 549 РС. 699 на лагер Купете сега Пробајте го новиот полнач за мултифункционални полначи Xiaomi Youpin IDMIX за вашето следно патување 3 Флипкарт

Извештаите посочуваат дека може да наплати iPhone XS до 50% за 30 минути, со поддршка до безжично полнење до 10W. Може да го користите и како полнач за MacBook 12 инчи, MacBook Air, MacBook Pro и други уреди.

Овој разноврсен полнач Xiaomi IDMIX поддржува AC конекција и може да се наполни целосно за 5 часа. Полначот има цена од 358 јуани (околу 59 $) и надомест за адаптер од 39 јуани (околу 6 американски долари).

Ако патувате многу низ целиот свет, супер мултифункционален полнач за патувања на Xiaomi IDMIX е за вас. Добијте сега!