Проблеми со NBA 2K20, код за грешка 56d85b, паѓања на MyCareer, проблеми со поени.

Masalah NBA 2K20, Kode Kesalahan 56d85b, Gangguan MyCareer, Masalah Penghasilan Poin

НБА 2К20 беше објавен минатиот викенд, и како и секое издание на високо профилни игри, се појавија голем број проблеми што се појавија со него, особено на верзијата за компјутер. Иако очигледно има голем број на грешки во NBA 2K20, некои од највидливите вклучуваат одредени кодови на грешки и разни проблеми со MyCareer.

Составивме список на општи поправки за главните проблеми што ги најдовме, па се надевам дека некои од нив ќе можат да работат на вашата сопствена игра.

Код за грешка 56d85b Фикс

Кодот за грешка во 56d85b е веројатно еден од најлесно поправените делови од сето ова, затоа што се однесува на грешка во врската секој пат кога ќе пробате и играте на Интернет (што, со оглед на тоа дека сте секогаш на Интернет во НБА 2К20, претставува значаен проблем).

За да го решите ова, одговорот е прилично едноставен: се што треба да направите е да го ресетирате рутерот, така што играта се надева дека може да се поврзе правилно и навистина да ви овозможи да ја играте играта.

Поправи нарушувања на MyCareer

За среќа, 2К Спорт дејствуваше брзо за да се справи со овој посебен проблем. Претходно, имаше новости дека играчите не можат да играат во режимот MyCareer без да удри во нив, правејќи една од главните игри да не може да се игра. Ова е особено забележливо затоа што секој друг режим на игра работи добро.

Но, сега, 2K Sports објави изданија за игри за кои се очекува да надминат барем неколку грешки во NBA 2K20, вклучувајќи го и овој. Значи, за да го поправите, сè што треба да сторите е да ја преземете лепенката и се надевам, особено затоа што 2K Sports вели дека ќе го поправи судирот, конечно можете да го пуштите режимот.

Фиксен проблем на MyCareer поени приход

Еден од најитните проблеми со кои се соочуваат гејмерите во NBA 2K20 е грешката што ве спречува да ги добиете MyCareer Points, што значи дека без оглед колку добро ја играте играта, најверојатно нема да ги добиете бодовите што ги заслужувате.

Иако всушност нема подобрување на тоа освен знаењето за механиката на игри (особено ако знаете што се движи во играта ви дава поени), 2К Спорт рече дека можат да ги видат точките на кои играчите им должат, а кога ќе се појават проблемите поправени ќе ги добиете сите поени долг.

Ако се земе предвид колку е лош приемот во НБА 2К20 од објавувањето, не е изненадувачки што има толку многу проблеми со НБА 2К20 кои ги возбудуваат играчите. Се надевам дека 2К Спортс ќе може да го поправи сето ова навремено.