Програма Gamescom City Festival 2019, бендови се редат & засилувач; билет

Program Gamescom City Festival 2019, band berbaris & tiket 1

Еве ги сите што треба да знаете за Градскиот фестивал Gamescom во 2019 година, вклучувајќи го составот на групата, распоредот на програмата и деталите за билетите и записите.

Градскиот фестивал Gamescom се враќа повторно за 2019 година, давајќи им на учесниците на Gamescom начин да уживаат во видео игри, улична храна и музика во живо. Центарот на градот Келн, Германија е претворен во фестивал кој е зафатен со гледање гости од целиот свет. За среќа, многу од гостите беа музички уметници кои ќе одржуваа концерти на тридневниот настан. Прочитајте понатаму за да дознаете повеќе за Градскиот фестивал Gamescom за 2019 година и распоредот и изведбата на групата, кои се прикажани во двете фази на настанот.


Gamescom City Festival 2019 бендови и редици

Предвидени се повеќе од 20 различни бендови или музички уметници на годинашниот Градски фестивал Gamescom. Во принцип, концертите се одржуваат пред вечерните часови во петок, 23 август до недела, 25 август, со најраните настапи со почеток околу 16 часот. локално време во една од двете фази на настанот.

Gamescom City Festival 2019 бендови и редици
Кредит на слика: Gamescom

Еве ги поединечните уметници и музички бендови кои настапија за време на Градскиот фестивал Gamescom во 2019 година:

 • Донеси
 • Умирај Хохсте Ајзенбан
 • Диџеј Анди Телер
 • Донској
 • ЕЛИ
 • Фло Мега
 • Магла џогерс
 • Фрау Волк
 • Умирај Грунгултросен
 • Ulesулс Ахои
 • Касала
 • Велејќи
 • Милена
 • Милјо
 • ОК, сине
 • Планкхемалор
 • Аеробни риве
 • Селиг
 • Симон и Инго
 • Тимот на Ритмусигманастик
 • Том Ален и Најчудниот
 • Том Одел

Распоред на програмата на Gamescom City Festival 2019

Програмата „Gamescom City City 2019“ е поделена на два одделни дела: Една за главната фаза на Хохенцолернринг, а втората за сцената кај Рудолфлац.

Програма за Хохензолернер

 • Петок, 23 август 2019 година
  • Умирај го Хахсте Ајзенбан – 6:00 часот.m.
  • Селиг – 7:10 вечер
  • ОК ДИВ – 8:40 часот.
 • Сабота, 24 август 2019 година
  • Фрау Волк – 5:30 часот.m.
  • Донској – 6:30 часот.m.
  • ЕЛИ – 7:50 стр.
  • Том Одел – 9:20 стр.
 • Недела, 25.08.99 година
  • Милјо – 4:00 часот.m.
  • Кухл ун Ганг – 5:05 стр.
  • Плансхемалар – 6:10 стр.
  • Касала – 7:15 часот.m.
  • Зема – 8:45 часот.

Програмата Рудолфлац е претставена од Лагерфер Делукс

 • Петок, 23 август 2019 година
  • Милена – 06:00 часот.
  • Симон и Инго – 07:00 часот.m.
  • Магла џогерс – 8:00 часот.
  • Максим – 9:00 часот.
 • Сабота, 24 август 2019 година
  • Диџеј Анди Телер – 06:00 часот.
  • Екипа на ритмусмимнастик – вечерва од 8:15 часот
 • Недела, 25.08.99 година
  • Аеробик Риве – 4:00 часот.m.
  • Том Алан и најчудниот – 4:40 стр.
  • Ulesулс Ахои – 06:00 часот.
  • Умре Гранџертелсен – 7:15 часот.m.
  • Фло Мега – 8:00 часот.m.

Повеќе информации за овогодинешниот Citycom City City Festival можат да се најдат на официјалното Глобална веб-страница на Gamescom.

Влезници на билети и игриcom City Festival 2019

Добра вест: Нема билети за Градскиот фестивал Gamescom во 2019. Настанот се шири на улиците на центарот на Келн, а приемот е целосно бесплатен.


Gamescom е добар начин да се истражуваат нови игри, а забавата продолжува кога голем број на продавачи и бендови се прелеваат на улиците на Келн за Градскиот фестивал Gamescom. Влезот е бесплатен, па ако сте таму, нема причина да не запрете, да зграпчувате и да слушате некои нови тонови. Бидете сигурни дека проверете ја почетната страница на Shacknews Gamescom 2019 за повеќе информации за годинешната конвенција.

[Покриеностнаслика:[Kreditgambarsampul:Loveубовта музика на YouTube]