Продавницата за епски игри обезбедува 6 игри за Бетмен компјутерски игри бесплатно

Epic Games Store memberikan 6 game PC Batman secara gratis 1

Продавницата за епски игри обезбедува 6 игри за Бетмен компјутер за слободни 1


Продавницата за епски игри обезбедува 6 игри за Бетмен компјутер за слободни 1

Продавницата за компјутерски игри Epic Games Store ја исфрли куќата со давање не помалку од шест игри во Бетмен, кои можете да ги преземете целосно бесплатно и да ги чувате засекогаш. До вчера тие вредеа скоро 100 долари, така што навистина беше лек затоа што беа и многу добри игри. Од една страна ја имаме играта колекција Batman Arkham, компилација од три натпревари: Бетмен Аркам, Бетмен Аркам Сити и Бетмен Аркам Најт.

Постојат три наслови на слободно дејствување и истражување каде скришумот има важна улога. Овој пакет вреди 48,99 долари. Ова е наградувана мулти-игра која доби исклучителни прегледи за нивните работни парцели, бесплатно истражување со возење возила и систем на битка што комбинира скришум, гаџети и тесна борба.

Продавницата на Epic Games го претставува и Лего Бетмен Трилогија, уште една компилација од три игри на Лего Бетмен. Забавна авантура за целото семејство со кооперативен режим. Овој пакет, исто така, вреди 48,99 €, но можете да го добиете бесплатно за неколку дена, и да го чувате засекогаш.

За да ги преземете овие шест бесплатни игри во Бетмен, само внесете го Продавница за епски игри и создадете бесплатна сметка или запознајте се со она што веќе го имате. Преземате апликација која дава пристап до игра и внесувате каталог за да ја активирате бесплатната игра во тоа време. Го ставивте на ваша сметка и го зачувате засекогаш. Ако не го видите јасно, на овој линк имате туторијал за да добиете бесплатни игри со компјутер во продавницата за епски игри.

Забелешка Можете да ги преземете само колекцијата Batman Arkham Collection и Lego Batman Trilogy бесплатно до 26 септември. Тогаш цената повторно ќе биде скоро 100 евра. Но, ако ја ставите во вашата библиотека пред крајот на семестарот, ја одржувате засекогаш. Продавницата за епски игри споделува игри (или шест!) Секоја недела. Следната бесплатна игра со епски игри продавница е уште два добри наслови: Метро 2033 Редукс и Сè.